Poate că Solomon nu e bolnav psihic. Dar sigur e disperat

Poate că Solomon nu e bolnav psihic. Dar sigur e disperat

372
4
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Ne-am sucit ca la Ploieşti, şi nu mai credem că Antonie Solomon este bolnav psihic. Dacă el poate să se răzgândească, putem şi noi. Dar scuze nu ne cerem, cum face el.

Dar dacă bolnav psihic nu este cu siguranță este disperat că va pierde puterea, și odată cu ea banii. Astfel nu se explică exprimările grosolane la adresa unor doamne din ultima perioadă.

Asta nu exclude varianta că a rămas cu niște urmări în urma perioadei petrecute la pușcărie, deși o declarație a acestuia, la puțin timp de la ieșire, ne face să ne gândim de două ori. Pentru că se pare a avut momente când i-a plăcut la pușcărie. A spus-o el, nu noi:

“Spuneam odată că au fost momente când m-am simțit mai bine în pușcărie decât în primărie”

Poate că instanţa de judecată îi va face o plăcere şi îl va trimite înapoi.

Până atunci salutăm atitudinea preşedintelui Asociaţiei Pacienţilor Cronici din România, Cezar Irimia, care a anunţat că după o consultare cu avocaţii, cel mai probabil va depune o plângere penală împotriva lui Antonie Solomon, pentru discriminarea femeii tâlhărite în stradă, pe care a făcut-o bolnavă psihic, şi pentru încălcarea confidenţialităţii diagnosticului, pentru că la un moment dat a prezentat un certificat medical, presei, care era al altei persoane.

Există în România persoane normale, care nu suportă mârlănia unor astfel de indivizi, care ajunşi în funcţii publice cred că pot jigni pe oricine, fără să păţească ceva.

Sursa: http://ponturidespre.ro



4 COMENTARII

  1. #1
    Member
    Data de inscriere
     07-04-2010
    Mesaje
    210

    Asta spune cine ziarul USL-ului !

    0744780421
  2. #2
    Spammer
    Data de inscriere
     05-10-2005
    Locatie
     in eter
    Mesaje
    2552

    Ar fi culmea sa spuna cel ala UNPR ului . Cine l a pus sa vorbeasca de un om aflat in suferinta ? In loc sa condamne fapta el se plangea ca ne fac ziarele imagine proasta ca si cum in Craiova e raiul pe pamant .

  3. #3
    Member
    Data de inscriere
     07-04-2010
    Mesaje
    211

    Da ar fi unu mai bun sa va vorbesca dulce in fata si in spate sa va fure,injure ca la usa cortului,ca asa e obisnuit romanu de 22 de ani.

    0744780421
  4. #4
    Newcomer
    Data de inscriere
     01-04-2010
    Mesaje
    13

    sa se duca si sa ne lase ca e numai cu ochiu pe furat
    cand o da domnu si la noi un MAZARE?????????????

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.