Presedintele PSD Dolj, Ion Prioteasa, prezent la sarbatoarea prilejuita de ziua comunei...

Presedintele PSD Dolj, Ion Prioteasa, prezent la sarbatoarea prilejuita de ziua comunei Tuglui

577
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Preşedintele PSD Dolj, Ion Prioteasa, a participat, duminică după-amiază, la festivitatea prilejuită de ziua comunei Ţuglui şi de sărbătoarea hramului Bisericii Sf. Gheorghe din localitate, eveniment la care au fost prezente aproximativ 1.500 de persoane.

„Mă bucur să fiu, astăzi, alături de dumneavoastră, de primar, de viceprimar pentru că, aşa cum o fac de mai mulţi ani, sunt prezent la Ţuglui pentru a sărbători zilele comunei şi pentru a vă ura un călduros «La mulţi ani».

Sunt sigur că în perioada următoare veţi vedea şi lucruri mai spectaculoase care se vor întâmpla în comuna Ţuglui, o să fie şi o perioadă de o lună de zile mai agitată în care o să vă săturaţi de câte lucruri se vor petrece cu prilejul acestei campanii electorale.

Dincolo de orice politică am dorit să fiu prezent la Ţuglui, alături de dumneavoastră, pentru că astăzi sărbătoriţi şi hramul Bisericii Sf. Gheorghe, ridicată în 1986. De atunci, neîncetat, oamenii aniversează zilele comunei în duminica dinaintea sărbătorii de Sf. Gheorghe. Toată lumea trăieşte intens această zi, care a devenit o tradiţie în localitatea Ţuglui”, a declarat preşedintele PSD Dolj şi, totodată, preşedinte al consiliului judeţean Ion Prioteasa.

La rândul său, primarul comunei Ţuglui, Paulică Neagoe, a afirmat: „Mă bucur că domnul preşedinte Ion Prioteasa şi-a făcut timp pentru a sărbători alături de noi zilele comunei noastre. Veţi vedea în perioada următoare că prin grija domnului Prioteasa vor fi executate nişte lucrări în comuna Ţuglui. Vreau să vă mulţumesc tuturor celor care sunteţi prezenţi la această sărbătoare importantă pentru comunitatea noastră”.

 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.