Olguţa a pus pozele pe masă: „Aşa arată cartierele din Craiova unde...

Olguţa a pus pozele pe masă: „Aşa arată cartierele din Craiova unde domnul Antonie Solomon vrea să facă turism”

540
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Candidatul USL la Primăria Craiova, Lia Olguţa Vasilescu, a spus astăzi, în cadrul unei conferinţe de presă la care a participat şi vicepreşedintele PNL, Mihai Voicu, că nu va mai invita doamne care să i se alăture în conferinţe “pentru a nu fi ţinta mojiciei şi a misoginismului actualului primar al Craiovei”.

 

Olguţa Vasilescu a prezentat şi nişte fotografii cu Centrul Expoziţional din Romaneşti după o ploaie de primăvară, loc despre care spune că nu se putea circula decât cu “o bărcuţă”.  “Înţeleg că domnul primar Antonie Solomon a fost foarte deranjat de o afirmaţie pe care am făcut-o eu şi pe care a preluat-o şi doamna Mariana Câmpeanu. Astăzi nu sunt însoţită de o doamnă la această conferinţă de presă şi nici nu voi mai invita doamne pentru a nu fi ţinta mojiciei şi a misoginismului actualului primar al Craiovei. Bărbaţii sunt mai rezistenţi în politică iar eu sunt suficient de bărbat ca să suport toate ivectivele domnului Antonie Solomon. Vă prezint nişte fotografii unde se vede cum arăta Romaneşti, la Centrul Expoziţional, săptămâna trecută, după o ploicică de primăvară. După cum vedeţi cei care s-ar fi dus să viziteze locul pentru era cuprins în circuitul turistic al Craiovei, în viziunea domnului primar Antonie Solomon, ar fi avut nevoie de o bărcuţă. Probabil că o să ne dotăm şi cu telegondole când vom primi acei turişti pe care îi visează domnul primar Antonie Solomon în perioada următoare. Aşadar, Centrul Comercial de la Romaneşti, intrat în circuitul turistic pentru a fi vizitat, vedeţi cum arată, şi nu este vorba doar despre o băltoacă. În aceeaşi situaţie este şi strada Brestei. Am fost şi acolo şi cu riscul de a şoca telespectatorii unui post local de televiziune mi-am scos cizmele şi le-am pus pe masă pentru a demonstra cum arată cartierele craiovene, unde la maşină trecuse apa de roţi. În plus, în apă sunt şi broaşte foarte mari care probabil că au suferit deja mutaţii, şi care venea de la balta Craioviţei. Oamenii din zona respectivă sunt năpădiţi de şerpi şi de broaşte. Aşa arată cartierele din Craiova unde domnul Antonie Solomon vrea să facă turism”, a declarat Lia Olguţa Vasilescu. În ceea ce priveşte proiectul propus de către viceprimarul Mărinică Dincă privind adoptarea câinilor fără stăpân, senatorul PSD spune că este o idee greu depare din aceştia au fost trimişi acasă de către Guvernul Boc pus în practică tocmai pentru că ar fi nevoie de prea mulţi funcţionari, iar o . “Vă daţi seama câtă funcţionărime ar trebui pentru chestiunea asta? Funcţionărime din care o mare parte a plecat acasă pe guvernarea domnului Mărinică Dincă, Boc şi a altora ca dumnealor. Nu că n-ar fi o idee bună dar este greu de pus în practică. Nu este o idee fezabilă pentru România. Sunt doar două variante, varianta Piteştiului unde este adăpost de 5000 de câini în afara oraşului şi varianta Oradei, care a durat mai mulţi ani dar care s-a rezolvat, prin sterilizare pentru tot ceea ce înseamnă câini nu numai  de pe străzile oraşului dar şi din împrejurimile oraşului”.

 

Sursa: lupamea.ro



1 COMENTARIU

  1. #1

    Mesaje

    […] articol din 2012 publicat de CraiovaForum, preluat din ziarul Lupa, se arată că, în luna aprilie, Olguţa Vasilescu a prezentat nişte […]

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.