Şedinţa de Consiliu Local Craiova, fără primarul Antonie Solomon dar cu schimb...

Şedinţa de Consiliu Local Craiova, fără primarul Antonie Solomon dar cu schimb de replici

363
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Taberele din Consiliu Local Craiova au deschis şedinţa ordinară din luna aprilie cu un schimb de replici pe marginea absenţei primarului Antonie Solomon, primarul municipiului Craiova.

Discuţiile au început înainte de votarea ordinii de zi a Consiliului Local Municipal Craiova. Cel care a primit cuvântul din partea preşedintelui de şedinţă, Mărinică Dincă, a fost chiar cumnatul acestuia, Marian Vasile. „Nu e primarul astăzi pentru că are probleme personale la Galaţi iar domnul viceprimar este pe undeva prin China, adică se pregăteşte de campania electorală pe acolo. Nu-i pasă că aici e o debandadă”, a spus Marian Vasile. În apărarea primarului Antonie Solomon a sărit consilierul Radu Marin. „Am auzit cuvântul debandadă, noi o creăm, nu este vinovat domnul primar de vină”, a spus acesta. Mărinică Dincă, viceprimarul fără atribuţii, dar astăzi preşedinte de şedinţă, nu a ratat ocazia de a le transmite de la tribună că se dezbate o ordine de zi propusă de primarul Antonie Solomon dar acesta nu a dorit să vină la şedinţă. „Eleganţa trebuie să fie de ambele părţi, persoana de care vorbea domnul Radu Marin şi nu am să îi pomenesc numele, a jignit toţi consilierii, i-a făcut maimuţe”, a susţinut Mărinică Dincă. În plus, de fiecare dată când a avut ocazia, Mărinică Dincă nu a ratat-o pentru a trimite înţepături către Antonie Solomon şi susţinătorii acestuia din Consiliu Local Municipal Craiova.

Sursa: lupamea.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.