Berceanu: Echipa de conducere a PDL ar trebui să ceară congres extraordinar,...

Berceanu: Echipa de conducere a PDL ar trebui să ceară congres extraordinar, înainte sau după locale

414
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Ape tulburi în Partidul Democrat Liberal. Radu Berceanu cere un congres extraordinar pentru schimbarea echipei de conducere. Senatorul PDL spune la RFI că şefii grupării din Modrogan trebuie să-şi depună mandatul, după ce Cabinetul Ungureanu a căzut la moţiunea de cenzură a USL.

Senatorul Radu Berceanu cere un congres extraordinar al PDL. “Eu cred că întreaga conducere ar trebui să declare un congres extraordinar. Există două variante: ori un congres extraordinar foarte rapid, în două săptămâni, ceea ce chiar şi rapid ar încurca puţin lucrurile pentru alegerile locale sau să stabilească de pe acum că pe data de 18 iunie, pe data de 28 iunie, nu ştiu, o dată la o săptămână, două, trei, după alegerile locale, va avea loc un congres de alegeri şi că întreaga echipă şi-a depus mandatul, dar că congresul va avea loc atunci, având în vedere că acum sunt alegerile locale”, spune parlamentarul democrat-liberal.

Radu Berceanu afirmă că “PDL-ul a trecut în Opoziţie, nu e vorba de vreo alegere aici. Nu cred că există alternative. La ora actuală, PDL-ul este în Opoziţie. Problema e dacă echipa noastră de conducere va reuşi să facă măcar în Opoziţie o performanţă mai bună, că la guvernare am cam văzut că nu prea s-au descurcat în ultimii un an şi jumătate-doi”.

Guvernul condus de Mihai Răzvan Ungureanu a căzut vineri, în urma adoptării moţiunii de cenzură a USL. Liderul PSD, Victor Ponta, a fost desemnat premier de către preşedintele Traian Băsescu.

Sursa: ponturidespre.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.