Ponta are astăzi prima întâlnire în calitate de premier cu delegația FMI

Ponta are astăzi prima întâlnire în calitate de premier cu delegația FMI

467
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Președintele PSD a declarat ieri că își dorește ca delegația reprezentanții Fondului Monetar Internațional să plece din țara noastră cu o nouă scrisoare de intenție, „semnată de către un guvern care are asemenea puteri”.

Prima întâlnire a premierului Victor Ponta cu delegația FMI va avea loc în această după-amiază, la ora 16:00, la sediul USL din Capitală. Prezent la depunerea candidaturii lui Sorin Oprescu, Victor Ponta și-a anunțat public dorințele: “Din momentul în care mi-am asumat răspunderea să formez un nou guvern, evident că îmi doresc ca acest guvern să obţină votul de încredere şi să putem gestiona cât mai rapid un guvern cu puteri depline în treburile ţării. (…) Intenţia mea şi interesul României este ca delegaţia să plece din România cu noua scrisoare de intenţie, semnată de către un guvern care are asemenea puteri”, conform Agerpres. Membrii FMI și cei ai Comisiei Europene și Băncii Mondiale au început săptămâna trecută lucrul la a cincea evaluare a Acordului stand-by aflat în derulare cu autoritățile române.


sursa: jurnalulolteniei.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.