Victor Ponta anunţă marţi componenţa viitorului Cabinet

Victor Ponta anunţă marţi componenţa viitorului Cabinet

415
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Premierul desemnat Victor Ponta, preşedinte PSD, va anunţa marţi lista cu propunerile pentru viitorul Cabinet.

Liderul social-democraţilor a afirmat, în ultimele zile, că Executivul pe care îl va conduce va avea 16 portofolii şi 20 de membri, restul fiind miniştri delegaţi, pentru acest Cabinet urmând ca premierul desemnat să solicite votul de învestitură pe data de 7 mai.

Victor Ponta a precizat, în aceste zile, că Executivul va fi format la paritate din membri PSD şi ACD, conform Protocolului Uniunii Social Liberale.

Cu siguranţă, între membrii Cabinetului se va afla şi preşedintele Partidului Conservator, Daniel Constantin, după cum a afirmat primul-ministru desemnat.

Victor Ponta preciza, duminică, faptul că Executivul va fi format din membri ai Uniunii Social Liberale şi eventual din tehnocraţi, susţinuţi şi asumaţi de USL.

Propunerile pentru miniştrii din noul Cabinet vor fi aprobate, ulterior, de conducerile partidelor care compun USL. De altfel, birourile de presă ale PSD şi PNL au anunţat încă de luni că, miercuri dimineaţă, conducerile Partidului Social Democrat şi Partidului Naţional Liberal vor avea şedinţe separate la Palatul Parlamentului.

Biroul Permanent Naţional al Partidului Social Democrat se va reuni, miercuri, de la ora 10,00, la Camera Deputaţilor, după care este programată şedinţa Comitetului Executiv Naţional al PSD, de la ora 11,00, la Senat.

Totodată, Biroul Politic Central al Partidului Naţional Liberal se va reuni miercuri, la ora 10,30, la sala de şedinţe a grupului parlamentar al PNL din Camera Deputaţilor. Şedinţa BPC al PNL va fi urmată, la ora 11,00, de reuniunea Consiliului Naţional Executiv al formaţiunii. AGERPRES

Sursa: radicaldedolj.info



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.