Sursele îl dau pe Claudiu Manda ministru pentru Relații cu Parlamentul

Sursele îl dau pe Claudiu Manda ministru pentru Relații cu Parlamentul

439
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Sâmbătă dimineața, era un nume, printre multe altele, care apăreau pe o listă de pontențiali miniștrii, care îi era atribuită lui Victor Ponta.

Toată ziua de sâmbătă au apărut tot felul de liste, cu tot felul de nume de potențiali miniștrii, dar în dreptul ministrului pentru Relații cu Parlamentul a apărut tot timpul același nume: Claudiu Manda.

Luni, listele au continuat să apară cu numele lui Claudiu Manda în dreptul ministrului pentru Relații cu Parlamentul. Deja nu mai este vorba de un simplu zvon.

Luni seara, mai multe surse din PSD confirmau faptul că Manda are cele mai mari șanse să ocupe portofoliu de ministru pentru Relații cu Parlamentul. Rămâne de văzut dacă Victor Ponta nu se va răzgândi peste noapte.

Pe timpul guvernării liberale funcția de ministru pentru relații cu Parlamentul a ocupat-o Mihai Voicu, președintele PNL Dolj.

Pe timpul guvernării PDL – PSD, aceeași funcție a fost ocupată de Victor Ponta. Se pare că tot timpul această funcție a fost ocupată de un tânăr.

Claudiu Manda este deputat pe Colegiul Cetate, și este președinte executiv al PSD Dolj.

Sursa: ponturidespre.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.