Vadim, dublă vizită la Craiova: lansare de carte şi de candidaţi

Vadim, dublă vizită la Craiova: lansare de carte şi de candidaţi

684
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

CRAIOVA. Preşedintele Partidului România Mare, Corneliu Vadim Tudor, a venit în Bănie în dublă calitate, atât de scriitor, cât şi de politician. La Biblioteca Judeţeană, Vadim şi-a lansat în Craiova cartea “Cele mai frumoase aforisme” dar i-a prezentat şi pe candidaţii pentru alegerile locale.

Vadim a ajuns cu o jumătate de ora întârziere la Craiova. Motivul a fost o oprire făcută la mănăstirea Călui, din judeţul Olt.

“Vin întotdeauna cu mare plăcere la Craiova, pentru că aici mi-am dat doctoratul. Şi sunt pe jumătate oltean, tatăl meu fiind născut la Tesluiu”, a declarat Vadim.

În discursul său, Vadim a vorbit şi despre Universitatea Craiova, despre care spune că a fost dezafiliată pe nedrept.

“Nu poţi să scoţi Universitatea Craiova din fotbalul românesc, să o scoţi din lumea asta. Vinovaţi sunt doar capii fotbalului românesc”, a mai spus tribunul.

Vadim a vorbit şi despre colegii săi de partid de la Craiova, Gheorghe Nedelescu şi Lia Olguţa Vasilescu.

“Gigi e nebun. El era un bun executant. Lia este ca şi copilul meu, a crescut odată cu fetele mele, îmi cunoaşte familia”, a spus Vadim.

La final, scriitorul a acordat autografe pe cartea “Cele mai frumose amintiri”publicului din sală, format în mare parte din membri şi susţinători de partid.

 

Sursa: oradedolj.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.