Antonie Solomon in vizita pe santierele din Craiova

Antonie Solomon in vizita pe santierele din Craiova

326
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Primarul Municipiului Craiova Antonie Solomon, a verificat astăzi stadiul lucrărilor, pe toate şantierele deschise în municipiul Craiova.
Prima oprire a fost pe şantierul Centrului Multifuncţional din cartierul Romaneşti, unde constructorul a finalizat astăzi de ridicat structura de rezistenţă a acoperişului.

Structura este formată din 10 părţi, iar greutatea totală este de 280 de tone. Ridicarea ultimei părţi componente a acestei structuri s-a făcut cu o macara de 500 de tone, fiind o operaţiune destul de complexă.

„Fiecare dintre cele 10 părţi ale structurii de rezistenţă a acoperişului cântăreşte 28 de tone. Când se va închide acoperişul, acesta va cântări aproximativ 400 de tone” , a declarat Marian Petcu, directorul RECON S.A., antreprenorul general al şantierului

„Sunt mulţumit de modul şi ritmul în care se derulează aceste lucrări. O să facem şi lucrări de reabilitare a întregii zone înconjurătoare şi în acest fel vom reuşi să dăm viaţă acestei părţi a oraşului.”

Primarul Antonie Solomon a verificat apoi investiţiile în derulare, din cartierele Valea Roşie, Sărari, Brazda lui Novac, Craioviţa Nouă – cartiere în care la această dată se desfăşoară lucrări de amenajare şi modernizare – asfaltări, parcări şi alei între blocuri.

Şantierele de pe bulevardul Olteniei şi bulevardul Tineretului, dar şi cele de pe străzile Amaradia şi Brestei au fost de asemenea inspectate astăzi.

Primarul s-a declarat mulţumit de ritmul de desfăşurare al lucrărilor, afirmând că le va urgenta pe cât posibil pentru a nu produce un disconfort prea mare pentru craioveni.



2 COMENTARII

  1. #1
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     12-04-2007
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    107

    Daca a inspectat santierul de pe Bulevardul Oltenia poate si-a dat seama ca au uitat sa refaca statia de autobuz si calatorii sunt nevoiti sa astepte autobuzul in strada sau in parcare printre masini!!!! Si poate se va face ceva in acest sens.

    "...like the philosopher Jagger once said, 'You can't always get what you want.' "
  2. #2
    0-day Member
    Data de inscriere
     11-05-2012
    Mesaje
    10

    Intra pe http://www.voievodate.ro si joaca gratis un joc online romanesc. Inscrie-te si alege CETATEA CRAIOVA. Cea mai organizata si cea mai unita cetate.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.