Stoica începe atacul la preşedinţia CJ Dolj de la… Tancodrom

Stoica începe atacul la preşedinţia CJ Dolj de la… Tancodrom

1.207
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Ştefan Stoica, candidatul Partidului Democrat Liberal la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Dolj, a participat, astazi, la campania naţională “Let’s do it, Romania!” alaturi de peste doua sute tineri democrat liberali. Ştefan Stoica a declarat că astfel de acţiuni ar trebui să conştientizeze locuitorii judeţului Dolj asupra importanţei menţinerii unui mediu înconjurător curat. “Este foarte important ca noi toţi să avem grijă de oraşul, de judeţul în care trăim. Dacă nu suntem responsabili şi nu păstrăm mediul înconjurător curat, viitorul nostru şi al copiilor noştri va fi afectat din cauza gunoaielor aruncate la întâmplare. Toată lumea ar trebui să ştie că atunci când iese la un picnic sau când pur şi simplu merge pe stradă să nu arunce hârtii sau pet-uri. Am participat la această campanie cu drag, aşa cum m-am alăturat organizaţiei non-guvernamentale ce realizează acest proiect an de an. Împreună cu tinerii din echipa mea am încercat să ajutăm mediul înconjurător să respire, sufocat de munţii de gunoaie aruncate la intamplare de persoane iresponsabile a mai declarat consilierul judeţean Ştefan Stoica, candidatul Partidului Democrat Liberal la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Dolj.

Stefan Stoica a mai spus este foarte important ca cei tineri să preia acest exemplu şi, mai ales în unităţile de învăţământ, elevii să fie sfătuiţi să participe la astfel de acţiuni nu numai atunci când ele sunt organizate la nivel naţional”. În doar două ore, echipa consilierului judeţean Ştefan Stoica a reuşit să adune şi să selecteze, din zona Lacului Tancodrom, de lângă Centrura de Nord a Craiovei, peste 100 de saci cu deşeuri şi pet-uri.

Sursa: nouapresa.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.