Alungaţi de ploaie: Goran Bregovic a concertat pentru 6.000 de craioveni

Alungaţi de ploaie: Goran Bregovic a concertat pentru 6.000 de craioveni

828
4
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

CRAIOVA. 6.000 de craioveni au fost prezenţi, în această seară, la concertul de lansare al senatorului Lia Olguța Vasilescu, candidatul PSD la funcția de primar al Craiovei, susținut de Goran Bregovic, pe Stadionul “Ion Oblemenco”. Numărul lor ar fi fost mult mai mare, dacă ploaia nu i-ar fi alungat de pe stadion.
Alături de Lia Olguța Vasilescu a fost primarul Constanței, Radu Mazăre, precum și președintele PSD Dolj, Ion Prioteasa, candidat din partea PSD pentru încă un mandat la Consiliul Județean Dolj și vicepreședintele PNL, Mihai Voicu.

Primarul Constenței a afișat la Craiova o ținută lejeră, copiind stilul Che Guevara cu haine kaki și o beretă roșie iar pe scenă a fost însoțit de un grup de oltence, îmbrăcate identic.
“Pentru că suntem aici, pe Stadionul “Ion Oblemeco” vă spun că astăzi așteptam o veste bună pentru Universitatea Craiova, dar din păcate ea nu a venit pentru că mafia din politică și-a dat mâna cu mafia din sport. Prima promisiune pe care o voi face este aceea că, mă voi preocupa să avem o echipă la Craiova, nu alta, ci Universitatea Craiova. Eu nu sunt fan Băsescu, dar sunt fan primari care au făcut ceva pentru comunitățile lor. Astazi v-am adus unul dintre cei mai mari cântăreți din lume, unul dintre cei mai buni primari din țară, pe domnul Mazăre și pe unul dintre cei mai buni președinți de Consiliu Județean, domnul Ion Prioteasa. (…) Prioiectele mele sunt multe pentru următorii patru ani, luând modelul primarul Mazăre vreau să construim locuințe pentru tinere, precum și locuințe sociale”, a spus Lia Olguța Vasilescu.

Pe scenă, senatorul Lia Olguța Vasilescu a fost dezbrăcată de sacou de Radu Mazăre și a prezentat tricoul pe care îl purta cu inscripția: “Justice for Craiova”.
“Oltencelor marfă! Mamă ce marfă aveți aici! Aveți oltence, mânca-v-aș gălăgia. Mi-a spus și Olguța. Dar, acum să o dezbracăm pe Olguța. Hai să te ajut să îți dai sacoul, uitați domanelor și domnilor ce scrie pe tricoul ei – “Justice for Craiova” și a mai scris și aici, în față să fie mai vizibil”, a spus Radu Mazăre.

El a adăugat că are convingerea că, senatorului Lia Olguța Vasilescu doar la aceste alegeri îi va fi mai greu căci peste patru ani “o să fie boieroaică”.
“Eu acum nu mai îmi fac campanie pentru că mi-am făcut treaba. În Constanța, 50.000 de bătrâni primesc la două luni tot ce au nevoie, adică un pui, zahăr, făină. În Constanța am făcut locuințe ieftine pentru tineri. Credeți că lumea mă votează pentru brazilience, pentru gagici. I-am spus Olguței, acum este mai greu că după patru ani o să fie boieroaică, așa cum mă duc eu în alte părți mai țin un discurs, mă duc la club, apoi sămă dau cu zmeul. Asta este dacă mi-am făcut treaba bine”, a spus Mazăre.

În deschiderea concertului lui Goran Bregovic au cântat formațiile HI-Q și AK Color, cea din urmă a întrerupt spectacolul pentru aproximativ 10 minute din cauza ploii torențiale.

Sursa: oradedolj.ro



4 COMENTARII

  1. #1
    Junior
    Data de inscriere
     17-12-2009
    Mesaje
    56

    nu am crezut niciodata ca pe OBLEMENCO vor fii concerte electorale!
    pana acum au stat cu mainile in san si acum vor de la noi un vot ?!

  2. #2
    Junior
    Data de inscriere
     06-09-2011
    Mesaje
    57

    boolshit… cat de jenabili sunt toti, cum scot capul ca cineva sa-i observe. Cred ca trrebuiau mai multi candidati pt ca momentan nu ai ce alegere sa faci.

  3. #3
    Junior
    Data de inscriere
     17-12-2009
    Mesaje
    57
    Citat Mesaj initiat de Popescu Alexand
    boolshit… cat de jenabili sunt toti, cum scot capul ca cineva sa-i observe. Cred ca trrebuiau mai multi candidati pt ca momentan nu ai ce alegere sa faci.

    partidul ecologist ar fii o alegere .. daca au un candidat pe craiova

  4. #4
    Junior
    Data de inscriere
     03-06-2006
    Mesaje
    95

    Eu am plecat la sfarsit … a fost placut … dati si voi la o parte faptul ca a fost un concert electoral si bucurativa de muzica ignoratil pe Mazare Olguta si restul celor din politica care sau perindat pe acolo … Mazare sa nascut ca Basescu … se trezeste dimineata cu 1 litru de vodca la capu patului …

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.