Edy Ciocăzanu şi-a lansat candidatura la Primăria Caracal

Edy Ciocăzanu şi-a lansat candidatura la Primăria Caracal

379
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Eduard Ciocăzanu, alături de Paul Stănescu, Darius Vâlcov şi alţi membri şi simpatizanţi ai PSD s-au încolonat şi au venit pe jos spre platoul din faţa Primăriei Caracal, sub aclamaţiile caracalenilor.

 

Ciocăzanu a vorbit despre importanţa schimbării unei administraţii învechite, falimentare şi fără performanţe, de peste 20 de ani. Printre obiectivele sale, după venirea la primărie, se numără anveloparea blocurilor, crearea de locuri de muncă şi oferirea a cinci metri cubi de apă gratuit familiilor nevoiaşe din Caracal.

 

„Am promis că voi face 1.000 de locuri de muncă pentru că nu voi dori niciodată ca fetiţa mea să plece din acest oraş. Nu vreau să rămân cu soţia mea singur, aici. Vom crea acel parc industrial în care vom face aceste locuri de muncă în parteneriate publice private. Mă uit la blocurile din Caracal şi mă întreb sincer de ce în Slatina s-au anvelopat 128 de blocuri, de ce în alte oraşe s-au anvelopat foarte multe blocuri şi în caracal niciunul? Unde este interesul primarul, al administraţiei publice locale faţă de noi toţi, locuitorii acestui oraş?”, a declarat Eduard Ciocăzanu.

 

Spectacolul oferit de Ciocăzanu şi PSD a continuat până târziu în noapte, pe lângă soliştii şi dansatorii Ansamblului „Doina Oltului”, pe scena din faţa Primăriei Caracal urcând artişti de renume ca Niculina Stoican, Steliana Sima, Pepe, Andreea Bălan sau DJ Sava. Voia bună a fost asigurată de Văru’ Săndel.

 

 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.