Prima campanie de dezinsecție din acest an a fost demarată astăzi de...

Prima campanie de dezinsecție din acest an a fost demarată astăzi de lucrătorii SC Salubritate Craiova SRL

632
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Prima campanie de dezinsecție din acest an a fost demarată astăzi de lucrătorii SC Salubritate Craiova SRL, activitatea urmând să se desfășoare într-un interval de 10 zile. În această seară, lucrătorii SC Salubritate Craiova SRL vor efectua operațiunea de larvicidare în zona lacurilor din Craiova (lacul din Parcul Nicolae Romanescu, lacul din Grădina Botanică, Lacul Tanchiștilor, lacul din Făcăi precum și cel din Valea Fetii), pe o suprafață de 12,5 hectare, urmând ca, în data de 22 mai, angajații Salubrității să extindă acțiunea în parcurile Craiovei.

Dezinsecția în cartierele Craiovei va începe din data de 23 mai, iar primele zone în care va avea loc această campanie vor fi Valea Roșie și 1 Mai, urmând ca ulterior, angajații Salubrității să ajungă în toate cartierele din oraș. Substanța care va fi folosită în cadrul activității de dezinsecție este agreată de Ministerul Sănătății și face parte din grupa a treia de toxicitate.

“Pentru dezinsecție vom utiliza zece atomizoare la care se adaugă un tun de produs ceață și alte trei dispozitive portabile de acest tip. În cazul în care vremea nu va fi favorabilă, vom fi nevoiți să amânăm această acțiune, întrucât ploaia îi scade eficiența”,a declarat Flavius Adrian Sirop, directorul general SC Salubritate Craiova SRL.

Suprafața totală vizată de campania de dezinsecție este de aproximativ 700 de hectare.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.