Preşedintele Consiliului Judeţean Dolj, Ion Prioteasa, a fost prezent luni la lansarea...

Preşedintele Consiliului Judeţean Dolj, Ion Prioteasa, a fost prezent luni la lansarea candidatului PSD pentru Primăria comunei Dobreşti

574
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Preşedintele Consiliului Judeţean Dolj, Ion Prioteasa, a fost prezent luni la lansarea candidatului PSD pentru Primăria comunei Dobreşti, Mihai Ţiulescu, unde a avut prilejul să se întâlnească cu câteva sute de localnici.
Locuitorii comunei Dobreşti i-au transmis preşedintelui Consiliului Judeţean Dolj şi candidat din partea Uniunii Social Liberale pentru un nou mandat, Ion Prioteasa, că îşi doresc rezolvarea problemei alimentării cu apă şi a reţelei de canalizare a localităţii.
„Cei care mă cunoaşteţi ştiţi că nu promit multe şi nu pot să promit ceea ce nu fac. Dar vă spun acum că eu îmi dau mâna cu Mihai Ţiulescu şi vă voi spune că împreună vom face ceva pentru comuna Dobreşti. În fiecare an vom face ceva pentru această comună din care şi dumneavoastră să beneficiaţi. De aceea vă spun că programul cu care Mihai Ţiulescu vine în faţa dumneavoastră eu mi-l asum. Trebuie făcut ceva pentru această zonă, e nevoie de apă, e nevoie de canalizare dar şi de epurare. Acestea sunt priorităţile noastre” a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Dolj, Ion Prioteasa.
Totodată el le-a cerut sprijinul locuitorilor din Dobreşti care au rude în Craiova să-şi dea votul şi să o sprijine pentru funcţia de primar al Craiovei pe Lia Olguţa Vasilescu, candidat din partea Uniunii Social Liberale. La rândul său candidatul PSD la primăria comunei Dobreşti, Mihai Ţiulescu a afirmat: „Atuul cu care plecăm la luptă este brandul PSD. Nu vreau să ne subestimăm adversarii însă defunctul PDL ne-a adus într-o situaţie critică. Trebuie să aducem în fruntea noastră oameni care ne reprezintă, oameni care ţin cu societatea şi cu comunitatea.”
Evenimentul lansării candidatului PSD la primăria comunei Dobreşti, Mihai Ţiulescu, la care a participat şi preşedintele Consiliului Judeţean Dolj, Ion Prioteasa, a fost organizat la Căminul Cultural din localitate, la manifestare participând câteva sute de persoane.



1 COMENTARIU

  1. #1
    Newcomer
    Data de inscriere
     23-11-2010
    Mesaje
    14

    INTRATI AICI SI VOTATI PETITIA *JUSTITIE PENTRU CRAIOVA*NU UITATI SA VALIDATI VOTUL PRIN E-MAIL
    ://www.petitieonline.ro/petitie/35959059

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.