Victor Constantin a intrat în cursa electorală pentru al patrulea mandat la...

Victor Constantin a intrat în cursa electorală pentru al patrulea mandat la Primăria Curtişoara

327
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Ieri, la grădina de vară din Curtişoara, sute de localnici s-au adunat pentru a participa, în zi de mare sărbătoare creştină, la lansarea candidaturii primarului Victor Constantin pentru al patrulea mandat. Cu acest prilej, sătenii au asistat la un spectacol oferit de Maria Ciobanu, Ionuţ şi Doiniţa Dolănescu, Ansamblul Folcloric Profesionist „Doina Oltului”, precum şi ansamblul folcloric de copii din localitate „Flori de măr”.

 

Alături de candidatul social democrat la Primăria Curtişoara s-a aflat preşedintele CJ Olt, Paul Stănescu, candidatul USL pentru un nou mandat în fruntea administraţiei judeţene. Păstrând tradiţia, localnicii din Curtişoara s-au adunat la grădina de vară pentru a participa la un spectacol oferit de edilul Victor Constantin. Cu acest prilej, primarul şi-a prezentat candidatura pentru un nou mandat.

 

„Astăzi, 21 mai, atât eu, ca primar al comunei Curtişoara, cât şi preşedintele CJ Olt, Paul Stănescu, ne-am prezentant candidaturile în faţa cetăţenilor comunei. Pentru că este sărbătoare, este o zi specială pentru noi, le-am oferit localnicilor, care s-au adunat aici în număr mare, pentru că sunt liberi, un spectacol folcloric cu renumiţi artişti, dar şi membri ai ansamblurilor «Doina Oltului» şi «Flori de măr»”, ne-a declarat edilul.

Acesta a mărturisit că nu este foarte mulţumit de realizările din mandatul care tocmai se încheie, şi speră că va reuşi în următorii ani să implementeze investiţiile prioritare: „Având la activ trei mandate, pot spune că am realizări frumoase, dar nu sunt foarte satisfăcut de ele. Fiind membru PSD, în acest mandat nu am beneficiat de sumele care trebuiau să ni se acorde pentru derularea unor investiţii, care au cam stagnat. Sperăm ca în anii următori să realizăm proiectele pe care ni le-am propus. Este vorba despre canalizarea localităţii, asfaltarea unor drumuri, amenajarea unor spaţii pentru depozitarea deşeurilor din localitate şi alte aspecte edilitar-gospodăreşti specifice comunei şi cetăţenilor. Toate acestea pentru a ridica gradul de confort şi civilizaţie pe aceste meleaguri care dăinuie de peste 500 de ani”.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.