Ţărănistul Gheorghe Duduială a fost agresat de o femeie, pe stradă. Dacă...

Ţărănistul Gheorghe Duduială a fost agresat de o femeie, pe stradă. Dacă femeia acceptă să premieze 3 olimpici, el îşi retrage plângerea

449
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Preşedintele PNŢCD Craiova, Gheorghe Duduială, a mărturisit că acum câteva zile a fost agresat verbal, pe stradă în apropiere de Pelendava, de o femeie.

Țărănistul susține că femeia, în vârstă de aproximativ 30 de ani, i-a adresat injurii de genul „mincinos”, „penal” sau „hoț”, în timp ce își desfășura turul prin Craiova, din cadrul campaniei electorale.

„Am crezut că fac infarct, vreo două-trei ore am fost în stare de șoc. În viața mea nu mi s-a întâmplat așa ceva pentru că am fost mereu un om cinstit, care și-a văzut de treaba sa și n-am înșelat pe nimeni. Am depus și plângere la poliție, iar femeia mi-a transmis apoi scuze prin avocatul său, dar n-am să le accept decât dacă va fi de acord să premiem amândoi trei olimpici cu câte 500 lei fiecare, pentru ca ea să-și salveze imaginea”, a declarat Duduială.

Acesta a mai afirmat că în cazul în care femeia nu va accepta înțelegerea, va continua cu procesul.

Gheorghe Duduială se declară mâhnit de modul în care se desfășoară această campanie și bănuiește că femeia face parte dintr-un partid politic advers.

 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.