Ion Prioteasa, a fost prezent, sâmbătă, în comuna Țuglui pentru a se...

Ion Prioteasa, a fost prezent, sâmbătă, în comuna Țuglui pentru a se întîlni și a discuta cu localnicii despre problemele cu aceștia se confruntă

391
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Președintele Consiliului Județean Dolj, Ion Prioteasa, a fost prezent, sâmbătă, în comuna Țuglui pentru a se întîlni și a discuta cu localnicii despre problemele cu aceștia se confruntă.
Cu acest prilej, Ion Prioteasa, candidatul USL la președinția Consiliului Județean Dolj, a afirmat că în următorii patru ani, alături de candidatul PSD la Primăria Țuglui, Paulică Neagoe, își propune atragerea de fonduri europene pentru rezolvarea unora dintre problemele cu care se confruntă localitatea.
„Ne-a făcut plăcere să ne întâlnim cu primarul, viceprimarul și cu echipa de la Țuglui. Este o comună foarte frumoasă, apropiată de municipiul Craiova. Este o comună cu oameni harnici, care și-a păstrat o anumită frumusețe. Aici este și un relief ma ideosebit, care îi oferă comunei Țuglui un aspect special.
Mi-a făcut plăcere să fiu aproape de primarul Paulică Neagoe și să ne întâlnim cu oamenii din această localitate care ne-au salutat cu prietenie și au apreciat ce s-a realizat în Țuglui. În toată această perioadă de timp mi-am dat mâna cu primarul ca că rezolvăm câteva probleme ale comunității locale. Cu siguranță vom fi împreună și în mandatul viitor. În mod special, pe fonduri europene vom încerca să rezolvăm și alte probleme ale comunei Țuglui”, a declarat președintele Consiliului Județean Dolj și candidat pentru un nou mandat, Ion Prioteasa.
La rândul său, primarul comunei Țuglui și candidat din partea PSD pentru un nou mandat, Paulică Neagoe, a declarat: „Mandatul acesta a fost unul greu, marcat de această criză economică, dar ne putem lăuda că am reușit să facem o bază sportivă modernă, să asfaltăm ulițele spre biserici, am îmbunătățit infrastructura rutieră pe drumul comunal DC 95, pe care nu se mai intrase din 1997, am pietruit drumurile din satul Jiul.
Cea mai mare realizare a noastră este că am reușit să ținem ușa deschisă la primărie pentru toți locuitorii din Țuglui. Am fost apropiat de cetățeni și așa vom fi și în mandatul următorilor patru ani ne vom menține această politică.
Vreau să-i mulțumesc domnului Prioteasa pentru că este singurul om care ne-a ajutat în ultimii patru ani, alături de Consiliul Județean Dolj al cărui președinte este. Eu îl consider prietenul meu și al comunei Țuglui”.
Președintele Consiliului Județean Dolj și candidat din partea USL la un nou mandat a fost însoțit de câteva zeci de susținători.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.