Taxele şi impozitele locale, plătite pe Internet

Taxele şi impozitele locale, plătite pe Internet

638
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Râmnicenii îşi pot achita taxele şi împozitele locale, de acasă, din faţa calculatorului. Primăria municipiului Râmnicu Vâlcea a finalizat implementarea soluţiei pentru plata prin internet a taxelor şi impozitelor locale.

„Modulul pentru plata prin internet a taxelor şi impozitelor asigură tuturor cetăţenilor acces la informaţiile relevante despre acestea şi permite plăţi utilizând carduri bancare, pentru toate creanţele constituite la rolul contribuabilului în evidenţa fiscală: impozite şi taxe locale, amenzi etc. Soluţia web de plată electronică este accesibilă oricărui utilizator autentificat pe website-ul Primăriei, acţiunile acestuia fiind conduse printr-un set de paşi logici, în condiţii de trasabilitate şi control asigurate prin mecanismele de securitate şi evidenţa istoricului tranzacţiilor efectuate în sistem”, a declarat Daniel Ionescu, purtătorul de cuvânt al Primăriei Râmnicului. Aplicaţia realizează autentificarea contribuabilului, permitându-i să vizualizeze sumele datorate bugetului local şi să precizeze suma pe care intenţionează să o achite utilizând un card bancar, emis de orice bancă comercială. Proiectul are câteva avantaje importante printre care putem enumera: facilitarea accesului cetăţenilor la informaţie, având o disponibilitate de 24 de ore din 24, şapte zile din şapte; reducerea birocraţiei şi a timpilor de aşteptare; asigurarea disponibilităţii informaţiilor cu privire la evidenţa istoricului tranzacţiilor efectuate; oferirea siguranţei în utilizare.

Ioana Roman

ioana.roman@jurnalulolteniei.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.