Antonie Solomon, primarul municipiului Craiova: „Nici o zonă din Craiova nu va...

Antonie Solomon, primarul municipiului Craiova: „Nici o zonă din Craiova nu va rămâne fără străzi neasfaltate, fără apă şi canalizare”

937
20
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Este perioada promisiunilor electorale. Din păcate, sunt oameni care la 22 de ani de la Revoluţie aleg partidul şi nu omul. Sperăm ca la aceste alegeri să primeze omul şi proiectele sale şi mai puţin partidul. Ce înseamnă să fii un bun gospodar?! Nimic mai simplu. Să nu promiţi, să faci. De opt ani de zile, Craiova se dezvoltă şi se modernizează. În timp ce unii doar promit, pe reţelele de socializare, edilul Craiovei face şi nu pe facebook, pentru că nu are timp. Pe Antonie Solomon îl găseşti pe şantiere, în cartierele craiovene stând de vorbă cu oamenii, dând indicaţii muncitorilor, schimbând din mers direcţiile. Este modelul de edil european, cu viziune macro, dar şi cu fler şi intuiţie. Primarul Craiovei este un iubitor de folclor, dar asta nu este rău, însemană că iubeşte satul, că iubeşte oamenii şi că lucrează în interesul lor. 

Reporter : D-le primar, fără nicio îndoială municipiul Craiova s-a schimbat foarte mult în ultimii opt ani de zile şi acest lucru se datorează modului în care dumneavostră aţi gospodărit acest oraş. Cu toate acestea mai sunt străzi fără asfalt, mai sunt probleme cu canalizarea şi alimentarea cu apă. Ce le puteţi pune oamenilor care locuiesc în aceste zone ?

Antonie Solomon:  Am spus în repetate rânduri că nicio zonă din Craiova nu va rămâne fără străzi neasfaltate, fără apă şi canalizare. Dar toate se fac cu răbdare. Sunt lucrări în derulare şi investiţii care vor continua în perioada următoare. În 2011 am început alimentarea cu apă şi canalizare menajeră a zonei Popoveni, ceea ce presupune rețele de alimentare cu apă pe o distanţă de 3.510 ml, reţele de canalizare menajeră, înlocuirea conductei de apă uzată, sute de branamente – o lucrare finanţată de Primăria Craiova şi de Ministerul Dezvoltării Regionale. Investiţiile Primăriei Craiova în lucrări de canalizare şi alimentare cu apă, în mandatul 2008-2012, au cuprins însă multe obiective. Printre acestea se numără reţele de alimentare cu apă în cartierele Plaiul Vulcăneşti, Făcăi, Şimnicu de Jos, lucrări complexe ce au necesitat alocarea de resurse financiare consistente din bugetul local. Finanţarea a fost asigurată de către Primăria Craiova şi Administraţia Fondului de Mediu.

Pasaj suprateran din fonduri europene

R : Oraşul este dinamic. Pe foarte multe străzi din Craiova vedem muncitori, vedem utilaje de asfaltare, vedem că se lucrează, vedem efectiv că oraşul se modernizează. Ce ne puteţi spune de lucrările în plină desfăşurare ?

A.S :Cele mai importante lucrări aflate în această perioadă în derulare sunt Reabilitarea a şase bulevarde din zona de Nord-Vest, respectiv bvd. Olteniei, str. Toamnei, bvd. Tineretului, str. Amaradia, str. Brestei si str. Pelendava. Este vorba de artere principale de circulație, care fac legatura cu cele mai importante zone ale municipiului. În cadrul proiectului se vor realiza: modernizarea Bulevardului Olteniei – 2179 m, Str. Toamnei – 1243,70 m, Bulevardul Tineretului – 1092 m, Strada Amaradia – 1303 m, Strada Brestei – 1105 m, Strada Pelendava – 1180,70 m. Practic, suprafaţa de infrastructură urbană modernizată va fi la finalul lucrărilor de 150.707,31 mp, din care suprafața de carosabil modernizat este de  87.425,81 mp, suprafaţa de trotuare modernizate – 26.736,20 mp, suprafaţa de zone verzi modernizate – 17.487,69 mp, urmând a fi amenajate peste 800 locuri de parcare.

R :   Pasaj suprateran, o lucrare de mare anvergură, ceva deosebit în oraşul nostru. Sunt oameni care vin din Slatina, Vâlcea, Tj Jiu şi admiră acesată investiţie. Suntem invidiaţi. Ce mai urmează ? Pasaj subteran şi sute de locuri de parcare. Mai exact, puteţi să ne preyentaţi mai în detaliu proiectul ?

A.S : Odată cu finalizarea lucrărilor la pasajul suprateran de la kilometrul zero, va fi accelerat ritmul lucrărilor la pasajul subteran, pe sub intersectia străzii Arieş cu strada A.I. Cuza şi respectiv cu strada Împăratul Traian Universitate-Casa Studenților, în vederea preluării traficului auto pe Bulevardul Carol I – strada Arieş. În cadrul proiectului se vor realiza: 405,32 m lungime pasaj subteran construit, 15.780 mp stradă amenajată, 7.810 mp suprafaţă trotuare modernizate,  3.980 mp sensuri giratorii create,  1.280 mp lungime reţele de alimentare cu apă şi canalizare deviate.Lăţimea pasajului între feţele pereţilor a fost dimensionată astfel încât să asigure două benzi de circulaţie (câte una pentru fiecare sens de circulaţie). Pentru rampele de acces în pasaj, s-au asigurat pentru ieşirea din pasaj câte două benzi de circulaţie şi câte o bandă pentru accesul în pasaj.

Sute de locuri de parcare

R: Dar trebuie să le spunem oamenilor că circulaţia se va fluidiza şi datorită faptului că nu se va circula doar pe pasaj, ci şi pe lângă pasaj, fiind vorba de câte o bandă de circulaţie de o parte şi de alta a construcţiei.

A.S : Totodată, se va permite accesul pe lângă pasaj, asigurându-se câte o bandă de circulaţie de o parte şi de alta a construcţiei. Este un alt proiect la care țin foarte mult, pe lângă pasajul suprateran de la kilometrul zero, care va fi finalizat curând. Craiova trebuie să se modernizeze şi craiovenii care circulă cu autoturismul vor vedea de luni, 4 iunie, cum se va circula pe Calea Bucureşti, dinspre Calea Severinului, pe lângă pasajul suprateran. Va fi o perioadă de probă, de o săptămână, după care vom mai închide circulaţia timp de o lună, maximum două, pentru încheierea lucrărilor. Din această vară, vom avea finalizat în Craiova un nou proiect de infrastructură care să schimbe complet faţa oraşului. Să ne gândim numai că acest pasaj se află pe cea mai circulată arteră, care face legătura între Bucureşti şi Timişoara. Este şi un proiect de care putem fi mândri şi când vor fi resurse financiare – cel mai probabil tot din fonduri europene, îmi doresc să prelungim acest pasaj pînă dincolo de intersecția cu Bulevardul Carol I

R: Mai sunt craioveni care se plâng de lipsa locurilor de parcare din oraş, mai ales în centrul oraşului. Este adevărat că ne-am învăţat cam sedentari, dar suntem în secolul vitezei şi oamenii preferă să se deplaseze rapid. Ce va face municipalitatea în acest sens ?

A.S : Locurile de parcare din centrul oraşului, la această dată insuficiente, îşi vor găsi o rezolvare prin amenajarea parcării subterane de la Teatrul Naţional Marin Sorescu. Vor fi create, prin proiectul finanţate în proporţie de 98 la sută de Uniunea Europeană, nu mai puţin de 619 locuri de parcare, din care 586 pentru autoturisme şi 33 pentru motociclete. Parcarea va fi dotată cu un sistem de iluminat sistematizat şi eficient, care să modifice gradul de luminozitate în funcţie de intensitatea luminii din exterior, diminuând astfel costurile de energie. Parcarea subterană va fi construită pe două niveluri, cu o suprafaţă de peste 17 mii de metri pătraţi şi va rezolva problema parcărilor din centrul Craiovei. Este o lucrare de mare importanță pentru mine şi la fel ca şi la celelalte şantiere deschise, voi insista asupra constructorului – oricare ar fi el, să nu slăbească ritmul lucrărilor şi acestea să fie de calitate.

Investiţii în proiecte de infrastructură

R : Şi proiectele continuă…

A.S : Aşa este. Alte trei mari străzi ale Craiovei vor fi complet modernizate în perioada următoare. Este vorba de străzile Râului, Caracal şi Bariera Vâlcii, care presupun reabilitarea a 139.017 mp suprafață carosabilă. Totodată, va fi extinsă și infrastructura de utilităţi publice pe strada Bariera Vâlcii prin introducerea canalizării pluviale pe o lungime de 1800 m și amenajarea de rigole carosabile pe o lungime de 1460 metri. Proiectul de modernizare pentru străzile Râului şi Caracal prevede crearea de piste pentru biciclete, pe o suprafaţă de 11.202 metri pătraţi, spre bucuria celor care utilizează acest mijloc ecologic dee deplasare. Avem o strategie de amenajare de piste de biciclete, la nivelul municipiului Craiova, care după momentul implementării va însemna că se va putea circula cu bicicleta pe toate marile artere rutiere din oraş, care permit acest lucru. Modernizarea celor trei străzi va însemna şi reducerea cu 30% a timpului de călătorie în oraş, datorită descongenstionării şi fluidizării traficului din zona de Nord-Sud-Est şi care va asigura mobilitatea către zone economice importante ale orașului. Lucrările vor presupune modernizarea unei suprafețe de 139.017 mp carosabil, 48.181 mp – trotuare modernizate, 300 mp stații de taxi amenajate, casetarea unui canale colector de ape pluviale.

R : Unul dintre marile proiecte de infrastructură din mandatul 2008 -2012 a fost Reabilitarea Bulevardului Dacia-Decebal. Ce a însemnat acest proiect în cifre ?

A.S :Acesta a presupus  modernizarea a 10,235 km liniari carosabil, 51.175 mp trotuar, 2.500 locuri de parcare, 20 treceri de pietoni semaforizate pentru corelarea acestora în „undă verde”, 6 intersecţii semaforizate, 26 alveole de refugiu pentru staţiile de autobuz şi taxi, 11 benzi de preselecţie şi virare la dreapta, 40 rampe de acces pentru persoanele cu dizabilităţi. Alte modernizări și reabilitări de străzi şi bulevarde au fost: str. George Enescu -2008, str. Basarabia -2008, str. Maramureş -2008, str. Tabaci -2008, Ştirbei Voda – 2008, bvd. Nicolae Titulescu- Calea Severinului-2008, str. 1 Decembrie 1918 – 2008, bvd. 1 Mai – 2008, str. A.I.Cuza – 2008, str. Unirii – 2008, str. Brestei- 2008, str. Tudor Vladimirescu -2008, str. C-tin Lecca – 2008, str. Maria Tanase – 2008, str. Ghe. Doja – 2008, str. Doljului – 2008, str. Potelu-2008, str. Henry Coanda – 2009, str. Dezrobirii -2009-2010, str. Matei Basarab-2009-2010, str. Ghe.Chiţu – 2009-2010, str. Nic. Iorga-2009-2010, str. Păstorului-2009-2010, str. Gr. Pleșoianu-2009-2010, Reabilitare şi modernizare str. Poporului-2009-2010, str. Nanterre-2009-2010, str. Spania -2009-2010, str. Corneliu Coposu-2009-2010, str. Macedonski-2009-2010, str. Simion Bărnuţiu-2009.

 

Antonie Solomon, primarul municipiului Craiova:

“Campania electorală se apropie de ultima săptămână şi, sincer să fiu, mă așteptam să am contracandidaţi care să vină cu proiecte mari pentru Craiova, dar am ajuns la concluzia că s-au rezumat la a mă ataca doar pe mine, crezând probabil că se vor face mai ascultaţi şi mai văzuți. Regret că prin modul lor de a face campanie, contracandidaţii mei pun craiovenii pe locul doi, dar îi asigur pe locuitorii Craiovei că nu-i voi dezamăgi şi că o să mă ţin de promisiune: vor avea cel mai frumos oraş din România! Dar nu voi putea reuși acest lucru fără ei. De aceea, pe 10 iunie, îi aştept la vot, în număr cât mai mare; vor găsi pe buletinul de vot, la poziţia 3, candidații UNPR pentru Consiliul Local, cu care vreau să pornesc pe un nou drum pentru Craiova! Cel mai drept şi mai sigur drum!”

Sursa: cvlpress.ro



20 COMENTARII

  1. #1
    Senior Member
    Data de inscriere
     27-10-2005
    Mesaje
    897

    Primarul tuturor mai putin al cartierului Brazda lui Novac. Aici nu s-a facut nimic, pe strazi iti rupi rotile la masini, in cartiere nu sunt spatii verzi, parcari la fel de multe ca in anii 1980. Pana cand nici fantani arteziene nu sunt !!!
    Dar asta conteaza mai putin, atata timp cat Craiovita este mai mare… compenseaza numarul de voturi !

  2. #2
    Trancer
    Data de inscriere
     19-02-2006
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    166
    Citat Mesaj initiat de DeViAnS
    Primarul tuturor mai putin al cartierului Brazda lui Novac. Aici nu s-a facut nimic, pe strazi iti rupi rotile la masini, in cartiere nu sunt spatii verzi, parcari la fel de multe ca in anii 1980. Pana cand nici fantani arteziene nu sunt !!!
    Dar asta conteaza mai putin, atata timp cat Craiovita este mai mare… compenseaza numarul de voturi !

    TRUE!

    Edited by MOD - fara reclama in semnatura / avatar!
  3. #3
    0-day Member
    Data de inscriere
     29-05-2012
    Mesaje
    1

    Sa mai stea patru ani ca sa ascunda magariile si falimentul din Craiova.
    Multe milioane de euro folosite pe rahat, sportul si cultura la pamant, comertul la fel, spitalele, scolile, de asemenea.
    Strazi asfaltate , gaurite si reasfaltate de cateva ori in cativa ani.Centrul este deja spart; materialul ala negru de doi bani.
    Totul la pret de lux pentr uca a intrat in buzunarele banditilor.
    La iarna , adio caldura si apa calda.
    Saracie si somaj la maximum.

    Coruptie si jaf ce n-a vazut Craiova vreodata.
    Multumim, primarilor si consilierilor, banditi nenorociti ce sunteti!
    Va dorim sa ajungeti ologi la coltul strazii, cu mana intinsa, voi si copiii si neamurile voastre pana la a saptea spita si generatie, pentru batjocura pe care ati facut-o in orasul si in tara asta!

  4. #4
    Racer
    Data de inscriere
     22-12-2007
    Locatie
     Niciodata Stabil
    Mesaje
    1226

    Nea aurica desi 8 strazi din bariera figureaza asfaltate la primarie ele nu au vazut asfalt in viata lor ce ai facut cu bani aia? de ce sa te alegem sa iei iar banii pe ele si pe inca nu stiu cate mai dai odata cu bidineaua in centru mai pui 5 panselute si gata iei iar ochii craiova nu inseamna doar centru

  5. #5
    Senior Member
    Data de inscriere
     31-03-2010
    Locatie
     craiova
    Mesaje
    523

    Iubeste da,Leamna!

  6. #6
    Member
    Data de inscriere
     23-05-2008
    Mesaje
    224

    Sunt curios ce ar raspunde la intrebari precum:

    De ce fantana muzicala este de doua ori mai mica si de patru ori mai valoroasa decat omoloaga ei? – comparatie de aplicat si la restul de proiecte –

    Este adevarat ca ati indatorat craiovenii cu sume exorbitante de bani facand proiecte cu bani de la banci, proiecte a caror necesitate este discutabila?

    Sunteti de acord sa faceti publice copiile dupa documente care arata clar pe ce s-au dus banii si copiile dupa contracte?

    Puterea corupe, iar puterea absoluta corupe absolut.

    La Primaria Craiovei prefer un Solomon care nu e corupt, cu un ego temperat, care ii ajuta pe cei din Craiova sa aiba o viata mai sigura, mai sanatoasa, mai prospera.

    Ca inlocuitor mi-l doream pe Mihai Fifor, dar am fost dezamagit cand au ales-o „sondajele” pe Olguta Vasilescu.

    Pe restul de candidati nu-i cunosc, dupa mine politica lor de promovare este fara rezultat pozitiv.

    Pe Olguta Vasilescu o sa o votez pentru ca are patridul castigator in spate, iar Solomon s-a prostit INCURABIL, bate campii , viseaza sa faca Craiova un loc academic , o bijuterie sau ce dracu viseaza, cand multi oameni in Craiova se zbat sa aiba ce sa manance, beau o apa mizerabila care le reduce viata, nu au 1000 de euro sa faca o operatie care sa previna un cancer, nu au 10 euro sa cumpereun medicament, sufera de discriminare la munca, adica exact ce faci in Bucuresti, cu exact acelasi beneficiu pentru patron, aici e platit la jumatate sau mai putin, tinand cont ca in bucuresti viata este cu cel mult 30% mai scumpa! „Interlupii” isi fac de cap sub ignoranta legii, avem o gramada de intelectuali fara bani, fara investitori, avem intelectuali cu idei fantastice, care se degradeaza pe zi ce trece, aleg sa devina corupti sau mor putin cate putin rapusi de fel de fel de boli care sunt tratabile, dar pentru care nu au bani, pentru ca primaria care putea sa faca sanatosi multi oameni in Craiova, a ales sa dea milioane si milioane de euro pe cacaturi roz.

    Cred ca putem face orasul mai eficient, mai bun, luptand noi sa fim cat mai buni, cat mai eficienti, sa rezistam cat putem de mult sa devenim corupti, sa rezistam seductiei de a „scurta” drumuri.

  7. #7
    0-day Member
    Data de inscriere
     29-09-2011
    Mesaje
    7

    solomoane paaaaaaaa! gata !timpul tau a trecut ,trebuie sa mai vina si altul,nu te mai lauda cu ce ai facut ca nu ai facut pe banii tai ,din 2000 si pina azi ai fost la psd ,pdl,unpr stii cum se chiama asta ? curva politica ,eu unul nu am sa te mai votez sigur nu meriti du-te la smecherii de le-ai dat terenuri ,la aia de nu vor sa-si plateasca impozitele,adu-ti aminte cum dadeai lumea pe usa afara cind venea in audienta cu vreo problema la primarie-acum te milogesti sa te voteze lumea SA TERMINAT PENTRU TINE CE NU INTELEGI GATA ! REZOLVA-TI PROBLEMELE PENALE MAI INTII . ASTALAVISTA BABY

  8. #8
    Member
    Data de inscriere
     30-11-2008
    Locatie
     Cetatea Banilor
    Mesaje
    223

    solomoane nu te duci mata la galati ? Te gasisi acum in campanie sa mai pleci din birou ?
    Eu iti pun o singura intrebare daca stii sa raspunzi te votez daca o scalzi(cum faci de obicei) te blestem !
    Un cetatean a facut o notificare la primarie in 2001 pe legea 10. Singurul raspuns pana in ziua de azi este ca nu regasiti persoana respectiva !!!Omul v-a adus acte de la Arhive in care figureaza numele respectiv cu suprafata de teren luata in ce an amplasament, etc etc adica tot ce va trebuia in 2008 ii trimiteti singurul raspuns din 2001 in care ziceti ca la voi nu figureaza !!!
    Insa in 2007 primaria a dat a vandut nu conteza terenul omului la unii care au facut vile pe el ! De asta nu regasiti terenul omului ? Cine era primar in 2007 ? Asta inseamna grija pentru cetatenii Craiovei sau grija pentru propriul buzunar ! Si va mai spun ceva domnule solomon…omul a angajat o firma de avocati din Bucuresti cu 30 % comision de succes, care vor tarnui cu voi pe jos, daca omul v-a notificat in 2001 si voi ati instrainat terenul din 2006-2007 sa vezi ce o bagati pe maneca ca o sa trebuiasca sa dati spaga inapoi ! Tu miuleasca si gasca voastra !
    Astept raspuns…

  9. #9
    Member
    Data de inscriere
     03-06-2006
    Mesaje
    138

    E normal ca acest proces sa dureze mult … trebuie sa se inceapa cu un cartier si sa se termine cu altul … toti traim in acelas oras si toata lumea va beneficia de parcarii, spatii verzi si drumuri asfaltate dar pentru aceasta trebuie sa veti rabdare …

  10. #10
    Newcomer
    Data de inscriere
     20-08-2007
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    14

    Prima data se asfalteaza, dupa se fac cnalizarile, apoi se refac strazile, ca dupa aceea sa sparga iar pentru a ingropa cablurile si sa reasfalteze.

    De ce nu se fac intr-o ordine bine definita?

    Omu asta va ia ochii cu asfaltarile de proasta calitate…

  11. #11
    Newcomer
    Data de inscriere
     30-09-2011
    Mesaje
    40

    Stati linistiti,tot Soloholmes o sa iasa.Sondajele sunt elocvente.Si,plus de-asta,ce sa faca coana Olguta?Primaria nu-i un platou de filmari XXX.O vedeti pe doamna Vasilescu umblind in pantofi cu toc prin santierele Craiovei,asa cum face Solomon?Iar in legatura cu furaciunile:TOTI FURA!Va inchipuiti ca este vreunul care nu fura?NU EXISTA!Lasati-l tot pe Soloholmes,ca stie el ce face!In cite orase din tara s-au facut investitii ca in Craiova?Nici macar la Bucuresti…Asa ca mai lasati-ne,tata, cu Olguta Vsilescu ca Primaria Craiovei e ceva mai mult decit un platou de televiziune unde se cearta lumea si se contrazice.Crdeti ca gasiti vreunul care sa vina sa faca treaba si atit?Toti vor sa-si faca plinul(el si ai lui)si tineti minte proverbul ala:”vin altii mai flaminzi si vor fura si mai mult decit cei actuali”!

  12. #12
    Member
    Data de inscriere
     05-11-2005
    Mesaje
    134
    Citat Mesaj initiat de abram
    …O vedeti pe doamna Vasilescu umblind in pantofi cu toc prin santierele Craiovei,asa cum face Solomon?

    Prietene, esti dus ! Si ca tine multi altii, din cauza carora „Stati linistiti,tot Soloholmes o sa iasa.”
    Locul unui lider, manager al orasului nu este pe santier. El trebuie sa faca BINE altele. Multe altele ….

    Exista lucruri despre care stim ca sunt imposibil de realizat pana cand vine cineva care nu stie acest lucru si le realizeaza.A. Einstein
  13. #13
    Senior Member
    Data de inscriere
     31-03-2010
    Locatie
     craiova
    Mesaje
    529
    Citat Mesaj initiat de abram
    Stati linistiti,tot Soloholmes o sa iasa.Sondajele sunt elocvente.Si,plus de-asta,ce sa faca coana Olguta?Primaria nu-i un platou de filmari XXX.O vedeti pe doamna Vasilescu umblind in pantofi cu toc prin santierele Craiovei,asa cum face Solomon?Iar in legatura cu furaciunile:TOTI FURA!Va inchipuiti ca este vreunul care nu fura?NU EXISTA!Lasati-l tot pe Soloholmes,ca stie el ce face!In cite orase din tara s-au facut investitii ca in Craiova?Nici macar la Bucuresti…Asa ca mai lasati-ne,tata, cu Olguta Vsilescu ca Primaria Craiovei e ceva mai mult decit un platou de televiziune unde se cearta lumea si se contrazice.Crdeti ca gasiti vreunul care sa vina sa faca treaba si atit?Toti vor sa-si faca plinul(el si ai lui)si tineti minte proverbul ala:”vin altii mai flaminzi si vor fura si mai mult decit cei actuali”!

    Fura si tu si sper sa ne mai auzim pe cr. forum a 2 zi!pen tine e lege pen aia mai mari nu e,ha?fura,dar daca e prins unde-i e locu???

  14. #14
    Newcomer
    Data de inscriere
     30-09-2011
    Mesaje
    42
    Citat Mesaj initiat de hypnotise
    Citat Mesaj initiat de abram
    Stati linistiti,tot Soloholmes o sa iasa.Sondajele sunt elocvente.Si,plus de-asta,ce sa faca coana Olguta?Primaria nu-i un platou de filmari XXX.O vedeti pe doamna Vasilescu umblind in pantofi cu toc prin santierele Craiovei,asa cum face Solomon?Iar in legatura cu furaciunile:TOTI FURA!Va inchipuiti ca este vreunul care nu fura?NU EXISTA!Lasati-l tot pe Soloholmes,ca stie el ce face!In cite orase din tara s-au facut investitii ca in Craiova?Nici macar la Bucuresti…Asa ca mai lasati-ne,tata, cu Olguta Vsilescu ca Primaria Craiovei e ceva mai mult decit un platou de televiziune unde se cearta lumea si se contrazice.Crdeti ca gasiti vreunul care sa vina sa faca treaba si atit?Toti vor sa-si faca plinul(el si ai lui)si tineti minte proverbul ala:”vin altii mai flaminzi si vor fura si mai mult decit cei actuali”!

    Fura si tu si sper sa ne mai auzim pe cr. forum a 2 zi!pen tine e lege pen aia mai mari nu e,ha?fura,dar daca e prins unde-i e locu???

    Pai,aia mari fura din condei si sunt acoperti de toata lumea ca se fura si pentru cei mari si pentru cei FOARTE mari.Nu mai fiti asa de naivi.Se fura ca-n codru,iar acum a inceput sa fie totul pe fata,nu mai exista rusine si nici frica.
    Iar pentru georgedr72:mai lasati-ne tata ca suntem si-asa destul de suparati!Du-te si te culca ca esti dudulean

  15. #15
    Junior
    Data de inscriere
     30-09-2011
    Mesaje
    54
    Citat Mesaj initiat de georgedr72
    [quote=abram]..

    Prietene, esti dus ! Si ca tine multi altii, din cauza carora „Stati linistiti,tot Soloholmes o sa iasa.”
    Locul unui lider, manager al orasului nu este pe santier. El trebuie sa faca BINE altele. Multe altele ….

    Cum e taticu?A trecut o jumatate de an si Olguta n-a fost in stare sa dea cu var peste pasajul suprateran(zilele astia s-a hotarit sa-l dea cu var ca vin alegerile).Bine va face coana Olguta,ca v-a imbrobodit ca pe fraieri.Dupa alegeri n-o sa mai auzim de ea,ca are treaba pe la Bucuresti,ca de:acolo se da ora exacta… Ce bine imi pare ca a iesit Olguta ca sa vedeti diferenta.Era rau cu Solomon?Era rau cu rau,
    dar mai rau fara rau

  16. #16
    De-al casei
    Data de inscriere
     30-11-2008
    Mesaje
    308

    Care pasaj taticu ? Ala inutil si care a facut circulatia un calvar la Unirea ? Cati banuti o fi bagat tiganu solomon in buzunarele mici… Vorba aceea cine se aseamana se aduna solomon + diaconescu + netoiu = pata neagra !

  17. #17
    Junior
    Data de inscriere
     30-09-2011
    Mesaje
    55
    Citat Mesaj initiat de masterjack
    Care pasaj taticu ? Ala inutil si care a facut circulatia un calvar la Unirea ? Cati banuti o fi bagat tiganu solomon in buzunarele mici… Vorba aceea cine se aseamana se aduna solomon + diaconescu + netoiu = pata neagra !

    Crezi ca are vreo importanta etnia?Nu trebuie amestecate lucrurile pentru ca banutii sunt bagati la buzunar indiferent de cine conduce.Sper sa mai reziste thread-ul asta vreo 2-3 ani pe-aici ca sa vezi ce bunastare iti va aduce USL-ul(daca va mai rezista in alianta).Promit sa iti mai scriu si sa te mai intreb „de sanatate”peste un timp.Am mai trait noi guvernarea majoritara PSD si ne-a batut kakatzelul.Sper sa gresesc eu si sa nu fie asa,dar tare mi-e teama ca de data asta ne va bate kakatul ala mare cu motz cu tot

  18. #18
    0-day Member
    Data de inscriere
     23-10-2012
    Mesaje
    0

    Nu cred ca sub PDL am trait cu lapte si miere? Consider cea mai negra perioada dupa revolutie aceasta. De acord ca o sa fie greu ca doar ne-am imprumutat 20 mld E (cel putin) (oare unde or fi banii cred ca la mine la tine etc in niciun caz la ei) si acum trebuie returnati. Oricum sub PDL nu se mai putea. Pe cine sa punem? Sa chemam sa ne guverneze englezi, germani?!

  19. #19
    De-al casei
    Data de inscriere
     07-04-2010
    Mesaje
    411

    Ce-o sa faca mah USL-ul,vai de capu vostru sunteti aburiti rau de tot,pai iei sunt intelesi 4 ani voi si 4 ani noi si ciolanu il impartim.

  20. #20
    Junior
    Data de inscriere
     30-09-2011
    Mesaje
    56
    Citat Mesaj initiat de InuYasha09
    Nu cred ca sub PDL am trait cu lapte si miere? Consider cea mai negra perioada dupa revolutie aceasta. De acord ca o sa fie greu ca doar ne-am imprumutat 20 mld E (cel putin) (oare unde or fi banii cred ca la mine la tine etc in niciun caz la ei) si acum trebuie returnati. Oricum sub PDL nu se mai putea. Pe cine sa punem? Sa chemam sa ne guverneze englezi, germani?!

    Asa este,n-am trait cu lapte si miere iar cu USL o vom suge.Deci, trecem pe lactate

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.