1 iunie – Ziua porţilor deschise la ISU

1 iunie – Ziua porţilor deschise la ISU

1.093
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Cadouri de Ziua Internaţională a Copilului

Azi, 01 iunie 2012, de Ziua Copilului cadrele Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Oltenia” al judeţului Dolj au mers la Centrul pentru copii cu handicap sever „VIS DE COPIL” pentru a împărţi cadouri celor mici sperând să aducă o rază de soare şi un zâmbet în sufletul celor a căror viaţă este mai grea decât ar trebui să fie viaţa unui copil. Prin acest gest I.S.U. Dolj continuă seria acţiunilor umanitare de donare a cadourilor, gest care este prezent în activitatea noastră la fiecare sărbătoare. Copii au primit în dar dulciuri, băuturi răcoritoare, articole de îmbrăcăminte. Valoarea donaţiei se ridică la suma de 1800 lei.
Ziua de 1 Iunie este pentru Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dolj şi ziua porţilor deschise atât pentru subunităţile din Craiova cât şi pentru subunităţile din judeţ.
Începând cu orele 09.00, 1500 de preşcolari şi elevi din 40 de unităţi de învăţământ din judeţ au vizitat sediile pompierilor doljeni şi s-au familiarizat cu tehnica şi procedurile de intervenţie în cazul producerii situaţiilor de urgenţă.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.