Ion Prioteasa, a fost prezent, vineri, la o întâlnire cu locuitorii comunei...

Ion Prioteasa, a fost prezent, vineri, la o întâlnire cu locuitorii comunei Teslui

878
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Președintele Consiliului Județean Dolj, Ion Prioteasa, a fost prezent, vineri, la o întâlnire cu locuitorii comunei Teslui, prilej cu care a fost lansat și candidatul PSD pentru primărie, Costică Resceanu.
Ion Prioteasa, candidatul USL la președinția Consiliului Județean Dolj, și-a reafirmat sprijinul pentru actualul primar al comunei Teslui, Costică Resceanu, care va candida din partea PSD pentru un nou mandat.
„Sunt 111 localități în județul Dolj, 104 comune și peste 450 de sate. Este unul dintre cele mai mari și cele mai grele județe din România. Suntem de șapte ani de zile în opoziție. Am stat cu mâna întinsă la Guvern și nu am primit niciun ban de acolo. Cum nu i-ați văzut dumneavoastră în comună, să știți că nici noi nu i-am văzut. De al București am văzut doar că s-au mai tăiat din salarii, s-au mai micșorat pensiile, alocațiile pentru copii și ajutoarele sociale. Asta e tot ce am văzut de la Guvernul PDL.
A venit însă această minune deosebită numită Guvernul Victor Ponta. Pentru noi este o ocazie extraordinară ca să ai prim-ministrul sus, la cel mai înalt nivel, care să mai fie și deputat de Gorj, adică de aici, din Oltenia, să ai președintele consiliului județean și să ai și primarul PSD la Teslui, pe Costică Resceanu.
Trebuie să nu uităm cum arăta comuna Teslui înainte de venirea lui Costică Resceanu și cum arată acum. Faptul că a reușit să aducă pe acest program guvernamental numit Măsura 322 peste 2,5 milioane de euro pe care îi folosește pentru apă și canalizare înseamnă că s-a mișcat ceva aici, înseamnă că omul acesta a făcut ceva pentru dumneavoastră.
Voi fi în continuare alături de primarul PSD din Teslui, domnul Costică Resceanu și vă spun că dacă vreți ca această zonă să se ridice atunci trebuie să stați lângă primarul Resceanu și lângă mine. Pentru că și eu îmi iau angajamentul să facem acest drum care trece prin comuna dumneavoastră, prin Robănești, Pielești și ajunge la Albești și pentru care deja am depus documentele necesare pentru a primi fonduri europene”, a declarat președintele Consiliului Județean Dolj și candidat USL pentru un nou mandat, Ion Prioteasa.
La rândul său, candidatul PSD la Primăria Teslui, Costică Resceanu, a spus: „Cred că a venit timpul ca dumneavoastră să mă întrebați ce am făcut timp de patru ani. V-am venit acum patru ani la poartă și v-am promis câteva lucruri. Eu cred că peste 80 la sută din acele angajamente le-am dus la bun sfârșit.
A venit momentul să-mi iau un nou angajament în fața dumneavoastră și vă spun că am să încerc să fac tot ce poate fi făcut pentru localitatea noastră. Mă gândesc la două proiecte mari și anume asfaltul spre Țărțăr, pe teritoriul comunei noastre, apoi apă și canalizare pe toată Preajba și Țărțăr”.
Președintele Consiliului Județean Dolj, Ion Prioteasa, alături de primarul comunei Teslui, Costică Resceanu, și deputatul PSD Ion Călin au premiat trei copii, câștigătorii unui concurs de pescuit organizat la balta din localitate cu prilejul Zilei de 1 Iunie.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.