Ion Prioteasa, a participat, luni, la evenimentul lansării candidatului PSD la Primăria...

Ion Prioteasa, a participat, luni, la evenimentul lansării candidatului PSD la Primăria Bechet, Gheorghe Ionel

630
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Președintele Consiliului Județean Dolj, Ion Prioteasa, a participat, luni, la evenimentul lansării candidatului PSD la Primăria Bechet, Gheorghe Ionele, prilej cu care a stat de vorbă cu localnicii care i-au solicitat sprijinul pentru a rezolva problema apei și a canalizării.

Ion Prioteasa, candidatul USL la președinția Consiliului Județean Dolj, le-a transmis celor câteva sute de oameni adunați în parcul din orașul Bechet, că localitatea se poate dezvolta numai alături de Gheorghe Ionele, candidatul PSD la primărie.

„Suntem în ultima săptămână de campanile și sunt foarte multe evenimente organizate în această zi de sărbătoare. Am dorit să fim astăzi aici, la Bechet, și să vă spunem cu toată fermitatea că omul pe care îl susținem, că omul cu care trebuie să rămâneți în continuare la Primăria Bechet este Gheorghe Ionele.

Avem nevoie de un guvern condus de Victor Ponta, președintele PSD, care este deputat de Gorj și care știe foarte bine problemele cu care se confruntă Oltenia. Mai departe avem nevoie de un președinte de consiliu județean care să poată intra în legătură cu Guvernul și mai avem nevoie de un primar cum este Gheorghe Ionele.

Vă mai spun un lucru. Dacă s-a întâmplat ceva în ultimii ani în această localitate, atunci acest lucru se datorează și parteneriatului dintre consiliul județean și consiliul local de la Bechet, care și-au dat mâna, iar din banii pe care Consiliul Județean Dolj îi încasează din port, unde suntem acționari, cea mai mare parte o lăsăm Consiliului Local Bechet.

Apoi avem acest masterplan de apă, practic o strategie pe termen lung prin intermediul căruia vrem să aducem apa și canalizarea în toate marile localități din județul Dolj și pentru care am obținut de la Uniunea Europeană 185 milioane de euro.

O parte din acești bani, șase milioane de euro, s-au întors la Bechet pentru a face apă și canalizare aici. Deci asta este conlucrarea dintre Bechet și Consiliul Județean Dolj. Așa vom conlucra și cu Gheorghe Ionele, alături de care vom dezvolta Bechetul. Este o mare oportunitate pentru orașul dumneavoastră să meargă înainte și să se dezvolte, dar pentru acest lucru este nevoie ca pe 10 iunie să-i dați toată încrederea și să-l votați pe Gheorghe Ionele primar de Bechet”, a declarat președintele Consiliului Județean Dolj și candidat din partea USL pentru un nou mandat, Ion Prioteasa.

La rândul său, viceprimarul localității Bechet și candidat din partea PSD pentru funcția de primar al orașului, Gheorghe Ionele, a spus:

„Campania PSD, pe care toți bechețenii au văzut-o, a avut în prim plan cetățeanul. Am venit cu un program prin care v-am spus ce vrem să facem pe mai departe pentru a dezvolta orașul nostru și pentru ca noi toți s-o ducem mai bine. De ce trebuie să fiu ales? Pentru că am multe realizări din funcția de viceprimar al Bechetului, funcție pe care am ocupat-o în ultimii patru ani.

Alături de Consiliul Județean Dolj și Ion Prioteasa am reabilitat centrul medico-social, în timp ce ei au închis spitale. Noi am sprijinit comunitatea. Alături de deputatul Valeriu Zgonea am reușit să obținem zece miliarde de lei vechi cu care am asfaltat Strada Târgului și Strada de la Stadion. Toate aceste lucruri le-am făcut, în timp ce eram în opoziție.

Ne ocupăm împreună cu Consiliul Județean Dolj și domnul Ion Prioteasa de principala problemă a Bechetului: apa și canalizarea. 98 la sută din Bechet va avea apă și canalizare. Singurul sprijin pe care l-am avut a venit de la Consiliul Județean Dolj prin intermediul domnului Ion Prioteasa și de la deputatul Valeriu Zgonea”.

La lansarea candidatului PSD la Primăria Bechet, Gheorghe Ionele, au mai fost prezenți, pe lângă președintele Consiliului Județean Dolj și candidat USL pentru un nou mandat, Ion Prioteasa, deputatul PSD Valeriu Zgonea, primarul orașului Dăbuleni și candidat din partea PSD la un nou mandat, Nicolae Drăgoi, și primarul comunei Ostroveni și candidat USL pentru un nou mandat, Gheorghe Oprescu.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.