Viceprimarul Mărinică Dincă și-a continuat marți întâlnirile cu locuitorii din cartierul Brestei

Viceprimarul Mărinică Dincă și-a continuat marți întâlnirile cu locuitorii din cartierul Brestei

351
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Viceprimarul Mărinică Dincă, candidatul PDL la funcția de primar al Craiovei, și-a continuat marți întâlnirile cu locuitorii din cartierul Brestei, mergând pe străzile Țicleni, Bâlteni și Fermierului, pentru a discuta cu locuitorii din zonă.
Cea mai mare problemă reclamată de cetățenii din această zonă a fost lipsa canalizării, la fiecare ploaie mai puternică gospodăriile fiind inundate. “Aproape că a devenit o obișnuință să intervenim cu pompele Companiei de Apă de fiecare dată când plouă și pot să vă spun că ne-am lovit de reticența actualului primar. Această zonă a fost efectiv abandonată”, a spus Mărinică Dincă.
Oamenii i s-au plans viceprimarului de faptul că sunt nevoiți să parcurgă kilometri întregi prin noroaie atunci când plouă și că nu au nicio șansă să intre cu mașina în zonă. “Problema este una generală în cartierele de case, acolo unde s-au făcut extrem de puține investiții în infrastructură. Primăria trebuie să se aplece cu atenție asupra zonelor de periferie, care nu vor beneficia niciodată de investiții dacă la primărie va fi același om”, a mai spus Dincă.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.