Biblioteca din Vacanță

Biblioteca din Vacanță

487
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Biblioteca Județeană “Alexandru și Aristia Aman iniţiază pe  perioada vacanţei, în cadrul celei de-a IV- a ediţii a proiectului Biblioteca din Vacanță, un program educativ destinat copiilor şi adolescenţilor.

Astfel, în perioada 1 iulie 2012 – 31 august 2012, se vor desfășura săptămânal diferite ateliere, pe categorii de vârstă:

– clasele II-IV: ateliere de limba engleză, limba spaniolă, limba italiană, de desen, lucru manual şi origami;

– clasele V-VIII: ateliere de teatru și oratorie (Public Speaking);

Activitățile cuprinse în cadrul proiectului au în vedere: petrecerea ȋntr-un mod  creativ-educativ a timpului liber; stimularea în rândul tinerilor a interesului pentru recunoașterea și promovarea adevăratelor valori și modele culturale; lărgirea orizontului de cunoaştere; dezvoltarea abilităților și a înclinațiilor artistice ale copiilor; formarea deprinderii de a comunica într-o limbă străină (engleză, spaniolă şi italiană).

 

Înscrierile se pot face la Secţia de Copii şi Tineret a Bibliotecii Judeţene Aman, str. M. Kogălniceanu nr.9, tel 0251532267, 0351441809, int.108, de luni până vineri, între orele 9-16, în limita a 20 de locuri pentru fiecare atelier. 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.