Lia Olguța Vasilescu a inspectat astăzi lucrările la cele două pasaje care...

Lia Olguța Vasilescu a inspectat astăzi lucrările la cele două pasaje care se construiesc în zona centrală a orașului, subteran și suprateran

1.037
5
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(4 voturi, media: 4,00)

Primarul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu, a inspectat astăzi lucrările la cele două pasaje care se construiesc în zona centrală a orașului, subteran și suprateran, constatând că sunt întârzieri mari.

La pasajul suprateran, din Valea Vlăicii, constructorul solicitase, și i se aprobase, închiderea celor două bretele de circulație, până la data de 15 august, motivând că mai sunt lucrări de efectuat care nu permit accesul auto în zonă, fapt care demonstrează că fuseseră deschise doar în perioada electorală.

În urma intervenției primarului Craiovei, Lia Olguța Vasilescu, același constructor a înțeles că circulația în zonă nu mai poate fi blocată 2 luni și va rezolva situația astfel încât,  sâmbătă, la ora 9, pe cele două artere să fie permis accesul autovehicolelor. În plus, constructorului i s-a atras atenția că va plăti penalitați, conform contractului, pentru fiecare zi de întarziere.

Și  la pasajul subteran lucrările sunt întârziate, ca urmare a faptului că nici până la această dată nu s-au finalizat exproprierile.

 



5 COMENTARII

  1. #1
    Trancer
    Data de inscriere
     29-05-2006
    Locatie
     Departe
    Mesaje
    468

    Na, frumos ca se intereseaza si face presiuni sa se termine lucrarile mai repede. Sa se tina de treaba in continuare. Altceva nu putem sa-i uram.

    "You have 99 problems... and bitches are all of them"
  2. #2
    Junior
    Data de inscriere
     13-12-2009
    Mesaje
    95

    da da doamne ajuta sa face ceva pt orasu asta……cine stie!!!! poate reuseste…..apoi caini o mananca daca nu face ce a promis in campanie.

  3. #3
    Senior Member
    Data de inscriere
     07-01-2009
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    618

    Au fost deschise jos, temporar, deoarece se inchisese A.I.Cuza din cauza RMA. Va dati seama ce era in oras daca nu deschideau jos?
    Era de asteptat sa anunte intarzieri, daca acum 2-3 zile, fostul primar, anunta ca totul e la timp. Nu dadea bine..

  4. #4
    De-al casei
    Data de inscriere
     07-01-2006
    Locatie
     !
    Mesaje
    424

    Acum trebuie sa mearga pe la toate santierele deschise in Craiova. Sa stie executantii lucrarilor ca nu mai trebuie sa vireze banii in conturile lui Solomon, ci in conturile altei persoane.

    Dijmuitul, pentru cine stie, sau, pentru cei care nu cunosc sa se uite in dex la acest cuvant, face parte din indeletnicirile unui primar modern. Fie el al Craiovei sau al altui oras…

    Deocamdata, sunt sceptic in ceea ce priveste calitatile noului primar, sper totusi sa ma insel. Ar fi putinele cazuri in care ma bucur ca ma insel.

    Chestia haioasa la aceasta semnatura este ca, in momentul in care realizezi ca acest text este fara sens, este prea tarziu pentru a te opri din citit......................
  5. #5
    Member
    Data de inscriere
     03-06-2006
    Mesaje
    186

    Cine stie cat o sa inatarzie astia cu santierele, eram copil cand priveam de jos cum arde sala polivalenta si acum mai am putin si o sa am eu copii si inca nu e gata …

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.