Orban pe facebook: Demisia, irevocabilă, din 1 februarie, indiferent de poziţia PSD

Orban pe facebook: Demisia, irevocabilă, din 1 februarie, indiferent de poziţia PSD

542
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

BUCUREŞTI. Deputatul PNL Ludovic Orban şi-a anunţat demisia pe facebook, precizând că aceasta intră în vigoare indiferent de poziţia adoptată de parlamantarii PSD. Orban spune că majoritatea liberalilor prezenţi la şedinţa de astă-seară şi-au semnat sau anunţat demisia.

 

“Dragi prieteni, revin dupa o perioada de tacere. Va doresc in primul rand la multi ani. Imi cer scuze daca au aparut postari pirat care nu ma caracterizeaza. Le voi sterge. Doresc sa va spun direct ce s-a intamplat astazi.
Si la sesiunea extraordinara de astazi mi-am dat seama ca nu mai avem ce cauta in acest Parlament , dominat de o majoritate nelegitima, care mentine la putere un regim careactioneaza impotriva interesului general, care-si bate joc de romani de 3 ani.
La reuniunea grupurilor parlamentare ale PNL mi-am scris demisia si am pus-o la dispozitia presedintelui PNL Crin Antonescu, cu precizarea ca ea opereaza cu incepere din data de 1 februarie, irevocabil, indiferent de ce vor face colegii de alianta din PSD. Spre bucuria mea, majoritatea parlamentarilor liberali prezenti fie si- au scris demisiile fie si-au anuntat hotararea clara de a demisiona. Ii felicit pe toti pentru acest gest si am convingerea ca dupa ce demisiile vor fi prezentate public fiecare dintre noi trebuie sa se implice cu toata taria pentru a readuce democratia, libertatea, bunul simt, decenta si speranta in viata semenilor nostri”, scrie deputatul PNL.

 

Sursa: oradedolj.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.