Prioteasa despre Zgonea: Un produs sută la sută al organizaţiei de Dolj...

Prioteasa despre Zgonea: Un produs sută la sută al organizaţiei de Dolj a PSD

332
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

 În timpul întâlnirii cu aleşii locali ai Partidului Social Democrat, preşedintele PSD Dolj, Ion Prioteasa, le-a reamintit primarilor că la Bucureşti, judeţul Dolj este reprezentat de Valeriu Zgonea, desemnat preşedinte al Camerei Deputaţilor.

 

„În ultimele 48 de ore, asistăm la unele schimbări majore pe scena politică românească, care au dus la reconfigurarea conducerilor celor două camere ale Legislativului. Deputaţii şi senatorii Uniunii Social Liberale şi-au dat mâna cu cei ai UNPR şi UDMR pentru a impune normalitatea în Parlamentul României, revocându-i din funcţie pe preşedinţii celor două camere legislative, Roberta Anastase şi Vasile Blaga.  În disperare de cauză, opoziţia portocalie face apel la organismele Uniunii Europene pentru a-i ajuta să-şi recâştige privilegiile pierdute. Ani întregi USL, aflată în opoziţie, a strigat la Bruxelles după ajutorul instituţiilor europene în speranţa că vor fi oprite abuzurile puterii PDL, orchestrată de la Palatul Cotroceni, însă nimeni nu ne-a auzit. Așa cum știți, co-preşedintele USL Crin Antonescu a fost ales în funcţia de preşedinte al Senatului, prin votul majorităţii covârşitoare a senatorilor, ceea ce demonstrează că în România, după aproape patru ani de guvernare exclusivă a PDL, se reinstaurează domnia legii şi a respectului faţă de principiile de funcţionare ale statului de drept. În egală măsură, doresc să salut alegerea colegului nostru din organizaţia de Dolj, deputatul Valeriu Zgonea, în fruntea Camerei Deputaţilor. Este unul dintre parlamentarii social-democraţi care în ultimii ani s-a remarcat prin activitatea sa, fiind un produs sută la sută al organizaţiei de Dolj a PSD. Poziţia importantă pe care astăzi o ocupă deputatul Valeriu Zgonea este o recunoaştere a forţei şi importanţei pe care organizaţia de la Dolj o are în cadrul PSD. El se alătură astfel altor nume importante ale filialei noastre, semn că de la Dolj pot oricând fi promovaţi oameni competenţi pentru a deţine o funcţie importantă la vârful statului român. Schimbarea preşedinţilor celor două camere ale Parlamentului reprezintă doar o etapă din această construcţie politică pe care Uniunea Social Liberală o pregăteşte pentru ca ţara noastră să iasă de sub influenţa nefastă a preşedintelui Traian Băsescu şi pentru a reda România românilor. Cel mai important moment urmează să se consume în următoarele săptămâni, odată cu organizarea referendumului de demitere a preşedintelui Traian Băsescu. Poate că, după aceste alegeri locale din urmă cu trei săptămâni, al doilea moment important în viaţa comunităţilor dumneavoastră îl reprezintă această oportunitate pe care parlamentarii noştri, deputaţii şi senatorii USL, ne-o oferă prin organizarea unui referendum de demitere a şefului statului”, a declarat Ion Prioteasa, preşedintele PSD Dolj.

 

Sursa: lupamea.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.