Victor Ponta susţine că Traian Băsescu nu mai are curajul de a...

Victor Ponta susţine că Traian Băsescu nu mai are curajul de a vorbi cu românii

464
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza
Liderul PSD, Victor Ponta, l-a criticat extrem de dur marţi seara pe preşedintele Traian Băsescu, susţinând că acesta ar începe să nu mai aibă curajul de a vorbi cu românii şi că ar fi un „dictator în delir şi speriat”.

„Am văzut un dictator în delir şi speriat şi începe să nu mai aibă curajul să vorbească cu cetăţenii ţării. Preşedintele nu este decât un dictator rupt de realitatea în care trăieşte”, a susţinut, pentru AGERPRES, Victor Ponta. El a afirmat că modul de comportament al preşedintelui Băsescu reprezintă un motiv de îngrijorare. Preşedintele Traian Băsescu a declarat marţi seară că observă, în ultima perioadă, o „veselie a demolării”, amintind de afirmaţiile făcute, în contextul protestelor, de fostul preşedinte Ion Iliescu şi de liderii Opoziţiei Victor Ponta şi Crin Antonescu. El a completat că mesajul lui Ion Iliescu sau al liderilor din Opoziţie se aseamănă cu cel al fostului preşedinte al Republicii Moldova Vladimir Voronin. AGERPRES

Sursa: lupamea.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.