Marian Jean Marinescu: Sunt motive foarte temeinice ca oamenii să stea acasă

Marian Jean Marinescu: Sunt motive foarte temeinice ca oamenii să stea acasă

366
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Preşedintele interimar al PDL Dolj, europarlamentarul Marian Jean Marinescu susţine la această oră o conferinţă de presă la sediul formaţiunii politice.

Nu cred cum unii declară că luni euro îşi va reveni – Marian Jean Marinescu, preşedinte interimar PDL Dolj.

PDL a recomandat ieri susţinătorilor să nu se prezinte la referendum. Aseară la o emisiune mi s-a spus că sunt pasibil de închisoare pentru împiedicarea votării. Votul în România este liber şi nu este obligatoriu, dacă vreau votez, dacă nu vreau- nu votez. Mai ales la referendum organizat pentru un subiect naţional. Dacă cetăţeanul nu este interesat, nu votează. Eu cred că sunt motive foarte temeinice ca oamenii să stea acasă. Acest referendum este pentru demiterea preşedintelui –  Marian Jean Marinescu, preşedinte interimar PDL Dolj.

Nu am niciun fel de încredere într-o organizare corectă a acestui referendum. Printr-o ordonanţă de urgenţă au creat premisele pentru fraudarea acestui referendum – Marian Jean Marinescu, preşedinte interimar PDL Dolj.

A fost o întâlnire cu primarii PSD azi şi li s-a spus să aducă câţi mai mulţi oameni la votare cu urna mobilă. Recomandarea este să se ducă cu urna prin comună şi să se facă cerere de votare pe loc. – Marian Jean Marinescu, preşedinte interimar PDL Dolj

 

Sursa: lupamea.ro



1 COMENTARIU

  1. #1
    De-al casei
    Data de inscriere
     23-01-2006
    Mesaje
    388

    mai bine votam

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.