G. Duduială: Dacă nu voi câştiga alegerile locale, la parlamentare am şanse...

G. Duduială: Dacă nu voi câştiga alegerile locale, la parlamentare am şanse sigure

458
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Preşedintele PNŢCD Craiova, a declarat, într-o conferinţă de presă, că va câştiga sigur un mandat de deputat în Parlamentul României, la alegerile parlamentare de anul acesta, mizând pe voturile tinerilor.

 

„Dacă nu voi câştiga alegerile locale, mai am o şansă la parlamentare. Acolo voi câștiga fără nicio problemă și sunt convins că tinerii, pentru care am multe proiecte, mă vor vota.”, a susținut țărănistul Duduială.

Preşedintele PNŢCD are sugestii pentru viitorul agriculturii

Gheorghe Duduială și-a propus să salveze agricultura României și să-i aducă la cunoștință aceste planuri Ministrului Agriculturii, Valeriu Tabără. „După un an agricol bun, ca 2011, urmează 4-5 ani secetoși. Trebuie refăcute sistemele de irigații, cu preponderență în zona de sud a țării, unde ne confruntăm cu secete puternice. De asemenea o soluție ar fi subvenționarea apei pentru irigații de către stat și stabilirea unor prețuri suportabile de către țăranul român”, a propus Duduială.

Acesta a mai menționat și faptul că România nu are un cadastru efectuat, mai exact, în acest moment nu este clar numărul terenurilor din unităţile administrativ-teritoriale comunale, orăşeneşti, municipale, în limitele teritoriului de stat, după cum prevede legea. În decembrie, anul trecut Elena Udrea, Ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului era în tratative cu o firmă coreeană pentru realizarea cadastrului întregii țări.

Diana Zamfir

 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.