Olguţa, Prioteasa şi Zgonea au votat la Craiova

Olguţa, Prioteasa şi Zgonea au votat la Craiova

426
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Primarul municipiului Craiova, Lia Olguţa Vasilescu, şi preşedintele Consiliului Judeţean Dolj, Ion Prioteasa, au votat în această dimineaţă. Tot în Craiova, a votat şi preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea. 

 

Ora 12.30 Valeriu Zgonea a declarat că românii trebuie să se prezinte la vot pentru ca viaţa lor să intre pe un alt drum.

Foto: Remus Badea

 

Ora 11:30 Deputatul PD-L de Mehedinţi Doiniţa Chircu a fost amendat cu suma de 1.000 de lei, după ce a făcut o plângere privind modul în care se desfăşoară procesul de vot, sesizarea dovedindu-se a fi falsă

Lia Olguţa Vasilescu a venit în jurul orei 10.15 la Liceul CFR pentru a vota. Ca şi la alegerile locale, primarul Craiovei a fost prezent alături de fetiţa ei şi un nepot.

Edilul-şef a fost întâmpinat de câteva persoane care şi-au exprimat ataşamentul faţă de Olguţa.

La ora 9.30, Ion Prioteasa, președintele Consiliului Județean Dolj, a mers astăzi la vot împreună cu soția sa, la secția de votare numărul 4, la Liceul cu Program Sportiv „Petrache Trișcu”. Acesta a declarat că votul său a fost pentru o schimbare în mai bine, pentru ca nesiguranța românilor să se încheie odată cu acest referendum de demitere a lui Traian Băsescu și își dorește ca România să devină „o țară ca afară”.

„O zi foarte importantă pentru români, în care sperăm să terminăm cu nesfârșitul șir de zâzanie, de nesiguranță, pentru ca instituțiile statului să se înțeleagă, să-și dea mâna toate și să lucreze în folosul cetățeanului român. Îmi doresc să fie aceasta ultima zi a unei epoci care se stinge și să înceapă una mai dinamică, mai fertilă, pentru aceasta am votat în această zi mare. Chiar dacă nu vom avea o baghetă magică să schimbăm lucrurile, măcar să se schimbe cât de cât și așa cum spune cântecul care a devenit acum la modă, «Vrem o țară ca afară»”, a susținut Prioteasa.

Diana Zamfir 

Flaviu Dincă

 



1 COMENTARIU

  1. #1
    Junior
    Data de inscriere
     17-08-2010
    Mesaje
    98

    OLGUTA??UNDE ESTE ADAPOSTUL PT CAINI??CA TE BATEAI CU PUMNII IN PIEPT……NICI Macar un caine nu a fost luat…..vrajeli ieftine la care prostimea pune botul!!rusine!!

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.