Ion Prioteasa: Am votat la referendum pentru intrarea în normalitate

Ion Prioteasa: Am votat la referendum pentru intrarea în normalitate

397
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Președintele organizației județene Dolj a PSD, Ion Prioteasa, a afirmat, duminică, la ieșirea de la urne, că a votat la referendum pentru intrarea în normalitate, întrucât societatea românească se confruntă de mai mulți ani cu o nesfârșită ceartă.
„Este o zi importantă pentru români, pentru România, pentru cetățenii județului Dolj. Este o zi în care sperăm să terminăm cu nesfârșita zâzanie, cu nesiguranța de zi cu zi și să intrăm într-o nouă etapă de normalitate, în care instituțiile statului să se înțeleagă, să-și dea mâna și să lucreze în interesul cetățeanului.
Îmi doresc ca ziua de azi să fie ultima a unei epoci care se stinge și să înceapă o altă epocă mai bună, care să împlinească speranțele românilor. Pentru acest lucru am votat în această zi mare.
În ceea ce privește rezultatul referendumului sunt optimist. Peste tot pe unde m-am deplasat în județul Dolj am văzut oameni care își doresc să scape de această nesfârșită ceartă, de această dispută și încleștare pe care, din păcate, am văzut-o în fiecare zi în ultimii ani. Cred că avem nevoie de liniște și în definitiv cred că toți ne dorim o țară ca afară”, a declarat președintele PSD Dolj, Ion Prioteasa.
Ion Prioteasa, președintele organizației județene Dolj a PSD, a votat, duminică dimineață, în jurul orei 09.30, la secția de votare amenajată în incinta Liceului cu Programul Sportiv „Petrache Trișcu” din Craiova.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.