Politică / Solomon: România nu a intrat într-un derapaj datorită Preşedintelui Traian...

Politică / Solomon: România nu a intrat într-un derapaj datorită Preşedintelui Traian Băsescu

492
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

La conferinţa de presă pe care a susţinut-o astăzi, la Primăria Craiovei, primarul Antonie Solomon a abordat şi subiectul protestelor din ţară.  În opinia sa, manifestaţiile din marile oraşe ale României sunt manipulate politic.

Edilul Craiovei este de acord că în România nivelul de trai este scăzut, dar crede că Guvernul şi Traian Băsescu au făcut ce trebuia pentru ţară. „România nu a intrat într-un derapaj datorită preşedintelui Traian Băsescu. Şi Guvernul are un aport, dar Traian Băsescu a fost cel cu gândirea, cu acţiunea. A fost apreciat de toată comunitatea europeană, exemplu pentru toţi românii”, a completat Solomon. Mai mult, politicianul nu crede că Raed Arafat a făcut ceva important pentru România, fiind de părere că demisia subsecretarului de stat nu a fost momentul declanşator al protestele.

Protestatarii – oameni cu pensii de 30 de milioane

Antonie Solomon îi respectă pe oamenii care protestează paşnic şi este de acord cu dreptul cetăţenilor de a-şi spune nemulţumirile în stradă. „Strigă ‹Jos Băsescu›, deşi el a salvat ţara de la dezastru. Eu niciodată nu o să ies în stradă, n-am ieşit nici atunci în ’89 la Revoluţie şi nu o să ies nici acum. Nu îmi este frică să-mi spun părerea, dar cred că am multe de făcut pe aici”, a adăugat Antonie Solomon.

Primarul Craiovei consideră că oamenii care ies în stradă sunt cei cu pensii foarte mari, nemulţumiţi de ultimele tăieri bugetare. „Sunt şi persoane cu pensii mici, dar cei care au ieşit în piaţă sunt cei care au avut 35 de milioane de lei vechi, iar acum sunt supăraţi că au cu două sau trei milioane mai puţin. Sunt şi alţi vinovaţi, pentru că în situaţia asta nu s-a ajuns peste noapte”, a completat edilul.

În final, Antonie Solomon i-a asigurat pe jurnaliştii prezenţi că scaunul său de la Primărie “nu scârţâie deloc”.

Ştefania Bătrînca




1 COMENTARIU

  1. #1
    Spammer
    Data de inscriere
     06-02-2009
    Locatie
     Unde nu te astepti!
    Mesaje
    4718

    Bine ca nu l-am demis, ca ne lovea si ciuma!

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.