Primăria Craiova doreşte consolidarea gardului Cimitirului Sineasca

Primăria Craiova doreşte consolidarea gardului Cimitirului Sineasca

410
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 3,00)

Municipalitatea craioveană a demarat procedurile pentru consolidarea gardului Cimitirului Sineasca.
Astfel, Primăria Craiova doreşte să atribuie contractul „Consolidare zid de sprijin Cimitirul Sineasca din Municipiul Craiova prin achiziţie publică urmând a se realiza expertiza şi un studiu de fezabilitate, valoarea contractului: 8.064,51 lei (excl.TVA). Durata contractului: 30 zile calendaristice. Conform documentelor Primăriei Craiova, în urma ploilor abundente, gardul Cimitirului Sineasca, în partea de sud s-a prăbuşit iar o parte de pământ a fost şi ea scoasă pe trotuar. În Cimitirului Sineasca, gardul este o problemă, mormintele sunt mai sus şi gardul riscă să se prăbuşească.

Sursa: lupamea.ro



2 COMENTARII

  1. #1
    Newcomer
    Data de inscriere
     08-07-2010
    Mesaje
    23

    ar fi trebuit consolidat gardul de foarte mult timp… acum sa vedem ce va iesi.. in zona aia trebuie rezolvata si treaba cu mirosul insuportabil care iti taie respiratia defiecare data cand este foarte cald

    O tara ce nu-si cunoaste trecutul este ca un copil care nu-si cunoaste parintii.
  2. #2
    De-al casei
    Data de inscriere
     03-06-2006
    Mesaje
    293

    Au mai iesit mortii cu picioarele afara deci e binevenita consolidarea, dar ce ne facem cu mirsoul din zonca, care cateodata nu este alteori te omoara daca mai e si foarte cald afara ….

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.