Marian Jean Marinescu: Europa ne va asculta de zece aceleaşi vorbe până...

Marian Jean Marinescu: Europa ne va asculta de zece aceleaşi vorbe până să le şi creadă!

930
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 3,00)

Europarlamentarul doljean Marian Jean Marinescu este de părere că România „a reuşit” să se decredibilizeze în ochii Europei, prin organizarea referendumului pentru demiterea preşedintelui Băsescu, în aşa măsură, încât Uniunea Europeană „va sufla şi-n iaurt” de aici înainte, când va veni vorba de România. „Această perioadă a făcut extrem de rău României, pentru dorinţa unora de a fi la putere. Primul lucru care se va întâmpla este că vor asculta (reprezentanţii UE – n.r.) de zece ori aceleaşi vorbe, până să le şi creadă. Şi le vor verifica foarte tare! S-au întâmplat lucruri atât de deplasate, încât pentru unii este imposibil să le creadă!”, a declarat preşedintele PDL Dolj, duminică, la Craiova. Marian Jean Marinescu a exemplificat câteva dintre acţiunile prin care guvernul Ponta a dus România la stadiul de cobai în Europa: „E foarte greu să crezi că se numără votanţii după ce s-au încheiat alegerile!”

Ne-am întos cu 20 de ani în patru zile!

Marinescu a mai arătat că partenerii României desconsideră modul în care guvernanţii tratează reformele, faptul că acestea au fost abandonate. „Peste tot, în toate rapoartele, şi înainte de aderare, se discută despre ireversibilitatea reformelor. Am demonstrat noi, România, că ne putem întoarce în urmă cu 20 de ani în patru zile! Ceea ce este foarte grav! Au fost create nişte probleme imense pentru România!”, a mai spus Marian Jean Marinescu.

Guvernare prin memorandum!

Eurodeputatul PDL a mai spus că una dintre greşelile guvernului actual este lansarea memorandumului pentru numărarea votanţilor. Este vorba despre procedura administrativă prin care guvernul Ponta a dispus, după referendum, renumărarea votanţilor, a morţilor aflaţi pe listele electorale etc. „Vă daţi seama cum interpretează un francez sau administraţia din Germania guvernarea printr-un memorandum! Probabil că ei studiază, să vadă dacă nu cumva este o nouă metodă de a guverna, pe care ei nu o cunosc, mult mai eficientă decât a lor! Pentru că este inimaginabil să dai un memorandum şi după aia să numeri oamenii, într-o administraţie UE care trimite informaţii statistice la Eurostat. Înseamnă că acea administraţie are probleme: de cew Eurostatul să mai creadă aceste date?”, a mai afirmat Marian Jean Marinescu.



2 COMENTARII

  1. #1
    Member
    Data de inscriere
     09-11-2005
    Locatie
     Underground
    Mesaje
    184

    stati sa treaca alegerile si veti vedea atunci adevarata putere distructiva si mafia uselasilor …. daca acum in interimat si-au permis sa-si faca de cap in halul asta …asta probabil din cauza faptului ca se bazeaza pe un electorat destul de „permisiv” si foarte usor de manipulat si de speculat cu fel si fel de minciuni si promisiuni care nu au nimic de a face cu actiunile lor !
    ps: aveti o eroare in titlu …

  2. #2
    De-al casei
    Data de inscriere
     03-06-2006
    Mesaje
    334

    Are dreptate … sper sa mai fiu in tara pana la urmatoarele alegeri prezindentiale …

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.