Proiectul „EVERGREEN – Simfonic Jazz” alaturi de orchestra Filarmonicii „Ion Dumitrescu” din...

Proiectul „EVERGREEN – Simfonic Jazz” alaturi de orchestra Filarmonicii „Ion Dumitrescu” din Valcea

409
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Eveniment foarte important ce va avea loc la Filarmonica „Ion Dumitrescu” din Valcea.

Luni 17 sept 2012, artisti craioveni vor prezenta Proiectul „EVERGREEN – Simfonic Jazz” alaturi de orchestra Filarmonicii „Ion Dumitrescu” din Valcea. Programul va fi unul variat in care se vor regasi lucrari (in viziunea orchestratorului Bogdan UTA) foarte cunoscute din repertoriul jazz, latino, evergreen-uri. Melodii precum: La vie en rose, Besame, Guantanamera, Oye como va, Mona Lisa, Strangers in the night, My way, etc

Bogdan UTA – saxofon/orchestratii/conducere muzicala
Irina PELIN – voce
Felix IONESCU – pian
Marian ZAMFIR – chitara bas
prezentator: Ana-Maria MARTA

Proiectul „EVERGREEN” a fost conceput in urma cu doi ani si a fost prezentat pentru prima data pe scena Filarmonicii OLTENIA din Craiova, au concerte in cluburi craiovene precum si la TVR. Inspirat de concertele din strainatate unde a participat, orchestratorul Bogdan UTA a realizat fuziunea intre o formatie de jazz sau rock si orchestra simfonica camerala. Proiectele „Rock Simfonic” si „Jazz Simfonic” contin lucrari de larga popularitate care s-au bucurat de un real succes, primind numeroase aprecieri in randul tinerilor si nu numai.

„Evergreen-urilesunt cântecele pe care le ascultăm zi de zi, indiferent de vârstă sau educaţie. Sunt melodii ce au câştigat nenumărate premii şi care au vândut milioane de copii. Un Evergreen nu îşi va pierde farmecul odată cu trecerea anilor”



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.