De-ale candidaţilor (II): Geoană, Bică, Prica

De-ale candidaţilor (II): Geoană, Bică, Prica

477
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

USL şi-a împărţit la sfârşitul acestei săptămâni colegiile. La Dolj, după câte se pare, alianţa aflată la guvernare are toate şansele de a câştiga cam toate locurile în Parlament! Asta nu-i împiedică însă pe politicienii din celelalte formaţiuni să candideze la Senat sau la Camera Deputaţilor.

Geoană, seara sau dimineaţa?

Revenind la USL, alături de care va merge în alegeri şi UNPR, sursele noastre susţin că ex-pesedistul Mircea Geoană, senator de Dolj şi fost candidat la Preşedinţia României, va candida din nou pentru Parlament. De altfel, Geoană a şi făcut o vizită primarilor din colegiul său, imediat după sosirea din America. Potrivit unuia dintre primarii doljeni, “Geoană s-a întors! Mergem acum să ne întâlnim cu el! O să candideze din nou, iar noi o să-l susţinem!”. Aceiaşi primari susţin că fostul preşedinte al Senatului nu va avea nici o problemă la accederea în Parlament, în decembrie. Candidatura lui Mircea Geoană nu este, aşa cum pare la prima vedere, o completare a echipei de parlamentari cu greutate în PSD. Geoană nu este dorit în preajma organizaţiei PSD Dolj de unii dintre exponenţii partidului, iar asta ar putea costa USL un mandat de parlamentar, având în vedere că Geoană candidează pe un colegiu foarte mare, iar la redistribuire locul II ar putea intra în Parlament, nu de pe listele USL!

Bică: Să vedem, nu se ştie!

Gheorghe Bică, vicepreşedintele UNPR, responsabil pe regiunea Oltenia în perioada recrutărilor de membri, este unul dintre potenţialii candidaţi la Parlament. S-ar putea, în cazul în care USL a obţinut cel puţin un loc pentru UNPR la Dolj, să fie singurul candidat, în situaţia în care fostul primar, Antonie Solomon, nu va candida. “Să vedem! Nu se ştie…”, a răspuns Gheorghe Bică, întrebat dacă o să candideze. Nu ştiu de ce, dar am senzaţia că UNPR va avea la Dolj fie două colegii, fie nici unul

PDL calculează… Vrea şi Prica

La PDL Dolj toată lumea vrea să candideze la parlamentare! Mai ales în lipsa lui Radu Berceanu… Potrivit surselor noastre, după înscrierea lui Flavius Sirop la candidatură, din aripa zburătoare a partidului, urmează cea a Corinei Prica, fost consilier judeţean. Mai rar pe la partid, până acum, şi, evidnet cu zero şanse oriunde ar candida. Nouapresa



1 COMENTARIU

  1. #1
    De-al casei
    Data de inscriere
     03-06-2006
    Mesaje
    369

    A inceput impartirea ciolanului …

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.