Biblioteca in aer liber „Citeste,-ma!”

Biblioteca in aer liber „Citeste,-ma!”

481
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

“Citeşte! Citind mereu, creierul tău va deveni un laborator de idei şi imagini din care vei intocmi inţelesul şi filosofia vieţii” (Mihai Eminescu)
Centrul de Voluntariat “Voluntaris” Craiova implementează, în parteneriat cu Primăria Municipiului Craiova, Palatul Copiilor, Casa de Cultură “Traian Demetrescu”, Direcţia Judeţeană pentru Sport si Tineret Dolj şi C.E.R.T, proiectul “Citeşte,-mă!”.
Vă invităm să participaţi la un schimb de carte neconvenţional derulat pe esplanada Teatrului Naţional “Marin Sorescu”, sâmbătă, 22 septembrie 2012, între orele 16.00-21.00.
Fiecare participant este invitat să aducă o carte pe care o va oferi in schimbul alteia sau va putea imprumuta o lucrare pe care o va inapoia in urmatoarele editii ale proiectului „Citeşte,-mă!”. Evenimentul se va desfăşura într-un cadru non-formal, în care persoanele interesate de lumea fascinantă a literelor pot socializa, discuta despre opere, personaje de roman, scriitori sau, pur şi simplu, despre plăcerea de a citi.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.