Liderii PNȚCD Dolj: “Oltchim va fi privatizat după același model comunist al...

Liderii PNȚCD Dolj: “Oltchim va fi privatizat după același model comunist al anilor ’90″

462
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Liderii PNȚCD Dolj, Laurențiu Mândrea și Gheorghe Duduială, au susținut, în cadrul unei conferințe de presă că privatizarea Oltchim se înscrie în modelul devenit deja celebru după Revoluție: unități industriale au fost vândute la preț mic, pentru ca, ulterior, să devină brusc afaceri de succes.
Gheorghe Duduială, președinte PNȚCD Craiova, susține că privatizarea Oltchim se face după același “cântec” după care s-au făcut restul de privatizări în țară.
“IMGB, Combinatul Siderurgic Galați, PETROM, Romtelecom, Electroputere iar numele pot continua. Au fost vândute la preț derizoriu, apoi au devenit mine de aur pentru noii proprietari”, a declarat Duduială.
Țărăniștii susțin că privatizarea Oltchim se va face după același model iar cei care au fost sau sunt la putere “au avut grijă” să facă Oltchim să pară nerentabil, pentru ca un investitor să vină să cumpere la preț de butic.

Sursa: oradedolj.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.