Isi anunta Solomon candidatura din partea PPDD?

Isi anunta Solomon candidatura din partea PPDD?

375
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Astazi la ora 11, la sediul PPDD Dolj, presedintele filialei locale, Mihai Cilibiu, sustine o conferinta de presa alaturi de Antonie Solomon in calitate de „invitat”. In spatele acestei conferinte se ascunde de fapt anuntarea candidaturii fostului primar la Senat din partea partidului lui Diaconescu? Vom afla in curand.
UPDATE: este oficial, Antonie Solomon este membru PPDD incepand de astazi. Este la al patrulea partid din care face parte si dupa cum spune si acesta: „am fost un plimbaret”.
A. Solomon: „Am fost viceprimar independent, am intrat in PDSR, am castigat un mandat de Primar din partea PSD dupa care am fost tradat de acestia. Am intrat in PD datorita unui singur om (n.r. Basescu). Am fost tradat si de acestia desi castigasem un mandat de primar alaturi de ei siam scos 51% scor electoral. Am mers la UNPR crezand ca acesta este viitorul, solutia pentru salvarea Romaniei. Am ajutat acest partid sa creasca de la 0% la 21%.” (…) „Sunt un om de la tara, din popor, de aceea cred in acest partid al poporului”.

Nu s-a decis inca pe ce colegiu va candida dar in proportie de 99% va candida pe Colegiul I Senat. Dl. Cilibiu va candida pe colegiul I Camera Deputatilor mpreuna cu Dl. Solomon.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.