SRI te evaluează: Poţi să identifici „anumite aptitudini” de care instituţia are...

SRI te evaluează: Poţi să identifici „anumite aptitudini” de care instituţia are nevoie

914
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(3 voturi, media: 5,00)

Jurnaliştii de la Capital au descoperit care sunt criteriile pe baza cărora un cetățean este acceptat să lucreze în cadrul Serviciului Român de Informații. Pentru oricine doreşte, site-ul SRI a pus la dispoziţie un scurt chestionar de evaluare generală, care îi poate ajuta pe curioși să identifice anumite aptitudini pe care instituţia le caută la viitorii angajați.

În mare, cei de la SRI sunt interesaţi, la rândul lor, de pregătirea profesională, atât ca studii, cât și ca experiență a potenţialilor aplicanţi. Sunt interesați și de petrecerea timpului liber, dar și de perspicacitatea, atenția și memoria viitorilor angajați. Ba mai mult, îi întreabă și care ar fi cei mai importanți doi factori care i-ar motiva să lucreze în această instituție (salariul bun, recunoașterea în societate, apartenența la o instituție de elită, stabilitatea locului de muncă, oportunitățile în carieră, mediul de lucru profesionist sau posibilitatea de a învăța și a face lucruri speciale). Nu vă faceți griji, indiferent de ceea ce bifați, SRI va considera că aveți aptitudinile necesare pentru a lucra în această instituție. Cel puțin, acest lucru este valabil pentru cei care au studii absolvite și experiență profesională.

Totuși, dacă menționați salariul bun, răspunsul SRI este următorul: ”Munca în intelligence este o profesie şi în acelaşi timp o vocație, o luptă continuă şi discretă care nu îşi poate găsi energia exclusiv în motivaţia materială. Aceasta, deşi peste media naţională, nu vă va permite o viaţă de lux”.

Dacă aţi indicat faptul că sunteţi interesat de recunoaşterea în societate a activităţii dumneavoastră, în acest caz răspunsul SRI este următorul: „În SRI apreciem discreţia şi atitudinea rezervată în faţa succeselor. Anumite amănunte din viaţa profesională a unui ofiţer de intelligence vor rămâne cunoscute de el şi de foarte puţini în afară de el”.

De altfel, cam singurul caz în care ai putea fi respins este dacă bifezi la prima întrebare cu ”nu”. Testul poate fi efectuat aici http://www.sri.ro/verificati-va-aptitudinile



2 COMENTARII

  1. #1
    Member
    Data de inscriere
     06-10-2008
    Locatie
     craiova
    Mesaje
    233

    in parc se intalnesc 2 copii , prin discutii ajung la intrebarea :
    -Tu ce te faci cand vei fi mare ?
    Idiot !! raspunde copilul intrebat !
    Cum asa ?
    Pai l-am auzit eu pe tata cand mergeam pe strada :
    -Ia uite ce casa frumoasa are si idiotul asta !!!
    -Ia uite ce masina si-a mai luat si idiotul asta !!!
    -Ia uite ce bine imbracat este idiotul asta !!!

    asa ca ……… nu stii ce sa te mai faci in ziua de azi !!

  2. #2
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     18-09-2008
    Locatie
     Orasul Leilor,Craiova
    Mesaje
    34

    Mai bine sarac…decat turnator

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.