Poliţiştii craioveni ajută persoanele fără adăpost

Poliţiştii craioveni ajută persoanele fără adăpost

1.733
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Aseară, în jurul orei 23.00, poliţişti din cadrul Secţiei 5 Poliţie aflaţi în executarea serviciului de patrulare au observat o persoană care dormea sub o masă în Piaţa Orizont din municipiul Craiova.

Poliţiştii au procedat la identificarea persoanei stabilind că este vorba despre  B.CLAUDIA, 37 de ani, din Craiova. Din discuţiile purtate şi în urma verificărilor efectuate s-a stabilit că acesta provine din rândul persoanelor fără adăpost.

Astfel, s-a solicitat un echipaj din cadrul Ambulanţei Craiova care a transportat-o la Centrul de Urgenţă pentru persoane fără adăpost situat în municipiul nostru pe B-dul Rîului.

Şi în următoarele zile, când temperaturile sunt foarte scăzute, oamenii poliţiştii doljeni vor acorda o atenţie deosebită depistării persoanelor care au nevoie de ajutor. Astfel de persoane vor fi conduse la centrele specializate care acorda sprijin şi cazare persoanelor fără adăpost.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.