Parteneriat educativ între Centrul pentru copii “Aripi de lumină” şi Colegiul “Gheorghe...

Parteneriat educativ între Centrul pentru copii “Aripi de lumină” şi Colegiul “Gheorghe Chiţu”

526
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Centrul pentru copii “Aripi de lumină” al Asociației Vasiliada, ONG patronat de Mitropolia Olteniei, a demarat un nou parteneriat cu Colegiul Național Economic “Gheorghe Chițu” din Craiova.

La prima acțiune, desfășurată miercuri, 7 noiembrie, au participat copii cu vârstele cuprinse între 7 și 11 ani, beneficiari ai centrului, dar și elevi de 15 ani de la Colegiul Național Economic “Gheorghe Chițu”. “Cele două categorii de copii au format echipe și și-au dat mâna la realizarea unor colaje cu tematică de toamnă. Ei au îmbinat elementele din natură (flori, frunze, semințe, măceșe, boabe de fasole și orez) cu creativitatea, pe care le-au transformat în mici opere de artă. Astfel, copiii nostri au avut nu numai șansa să deprindă noi abilități practice, dar mai ales să socializeze și să coopereze cu elevi de liceu, punandu-se accent pe comunicare si stabilirea relatiilor interpersonale, cresterea increderii in fortele proprii, cresterea satisfactiei si bucuriei de a fi impreuna cu alti copii si tineri”, a precizat Renata Bănescu, coordonatorul Centrului pentru copii “Aripi de lumină”. La final, copiii centrului “Aripi de lumină” au plecat acasă cu dulciuri oferite de elevii mai mari.Această activitate are ca scop implicarea cât mai activă a copiilor în proiecte menite să dezvolte creativitatea și lucrul în echipă.

 

Sursa: oltenasul.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.