Daca e vineri, citesti!

Daca e vineri, citesti!

868
4
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(3 voturi, media: 5,00)

Vinerea neagra a ajuns, de doi ani, si in Romania. Pentru clienti asta inseamna mai multe produse la reduceri de pret incredibile. Este ziua cand poti sa cumperi laptop-ul sau plasma mult visate. Daca deja le-ai achizitionat, indemnul nostru este: citeste!

Da, ai citit bine. Printre firmele care acorda reduceri de pret, in vinerea neagra, se afla anul acesta si prima librarie on line din Romania. Librarie.net pune la dispozitia clientilor carti, DVD-uri, CD-uri, jocuri și jucarii, la jumatate de pret.

E momentul sa-ti faci un cadou de suflet: carti de la prestigioase edituri, cum ar fi All, Corint, Curtea Veche sau Rao Books. Citesti de doua ori mai mult pentru ca ai reduceri de 50%. Si nu uita de prieteni si rude, daruindu-le carti, le oferi o amintire de o viata!Oferta este valabila doar pentru ziua de vineri, 23 noiembrie 2012.

Acesta zi este consacrata in lumea comerciala de peste ocean. Data se stabileste in functie de Ziua Recunostintei, fiind prima vineri dupa aceasta sarbatoare. Odata cu vinerea neagra se da startul la cumparaturile de Craciun. Se cheama neagra pentru ca se iese din perioada cand firmele sunt pe rosu, adica vanzarile sunt lente. Pe negru, inseamna castig – pentru ambele parti, comercianti si cumparatori. Si, da, reducerile sunt de-adevaratelea!



4 COMENTARII

  1. #1
    Trancer
    Data de inscriere
     29-05-2006
    Locatie
     P'aici
    Mesaje
    535

    Cea mai cretina pseudo-sarbatoare, care a si cauzat moartea unora prin SUA, iar noi o facem sa para ceva normal. Pai, doar suntem o natie de cretini nu ? Supuram materialism prin toti porii.

    "You have 99 problems... and bitches are all of them"
  2. #2
    Eros
    Data de inscriere
     05-10-2005
    Locatie
     Craiova, Romania
    Mesaje
    13840

    Noi o facem online, e mai safe!

    The message above is my opinion and only mine, no influences and no official statement so if you think it's wrong, you may be right, I'm just human you know..."Only two things are infinite, the Universe and human stupidity, and I'm not sure about the Universe." - Albert Einstein ...
  3. #3
    Trancer
    Data de inscriere
     29-05-2006
    Locatie
     P'aici
    Mesaje
    536

    Asta e un plus mare. Cumperi fara umilinta sau pericolul de a te imbranci cu zeci de oameni.

    "You have 99 problems... and bitches are all of them"
  4. #4

    Mesaje

    […] le oferi o amintire de o viata! Oferta este valabila doar pentru ziua de vineri, 23 noiembrie 2012.Sursa: Craiova ForumNiciun articol similar. Tagged with: black friday • Carti • librarie • librarie.net […]

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.