Peste 716.000 lei va costa baza SMURD de pe Aeroportul Craiova

Peste 716.000 lei va costa baza SMURD de pe Aeroportul Craiova

898
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Conducerea Consiliul Judeţean Dolj se pregăteşte pentru primirea la Craiova a primului elicopter SMURD. Astfel, pe Aeroportul Internaţional Craiova va fi construit un punct de operare care, după socotelile economiştilor, ar trebui să ajungă la peste 716.000 lei.

 

Consiliul Judeţean Dolj a scos la licitaţie contractul „Punct de operare aeromedicală S.M.U.R.D. – Aeroport Craiova (proiectare + execuţie)”. Firmele care doresc să se înscrie la această licitaţie o pot face până pe 22 noiembrie. Conform anunţului CJ Dolj, contractul are ca scop proiectare şi executie la obiectivul de investiţii „Punct de operare aeromedicală S.M.U.R.D. – Aeroport Craiova”. Serviciile de proiectare vor cuprinde : SF + PT + DDE + Documentaţii pentru avize, acorduri, autorizaţii, viza verificator proiecte şi asistenţa proiectantului pe perioada de execuţie a lucrărilor. Valoare estimată a întregului proiect este de 716.480 Ron.

 

sursa: lupamea.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.