Constantin Dascălu: Duminica asta, numai inima ne spune ce trebuie să facem!

Constantin Dascălu: Duminica asta, numai inima ne spune ce trebuie să facem!

418
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 1,00)

În 9 decembrie 2012, e momentul să decidem încotro ne îndreptăm.
Anii de criză prin care am trecut ne-au făcut să vedem cât de fragilă este economia României, dar şi democraţia din ţara noastră.
E momentul să răspundem la întrebarea: suntem mulţi cei care ne dorim o Românie europeană, cu o economie modernă şi o justiţie independentă, sau am rămas puţini ?
Am rămas oare destui cei care vor să facă doar ce-i drept ? Tineri care votează pentru prima dată şi nu vor să folosească din nou paşaportul ca să călătorească în Europa. Angajaţi care vor să fie respectaţi pentru munca lor, fie că lucrează la stat sau la particulari. Întreprinzători care vor să acceseze fonduri europene pentru afacerile lor. Agricultori care vor să câștige așa cum merită pentru pâinea pe care ne-o pun pe masă. Părinți care iși doresc copiii acasă, aproape de ei, și nu plecați peste mări și țări în căutarea unui serviciu bine plătit. Medici adevăraţi, care au grijă de tine fără să te întrebe cât de plină îţi este punga. Profesori devotaţi, care pun suflet în ceea ce fac. Familii care încă își fac timp să meargă duminica la biserică. Vecini de treabă care îți dau binețe atunci când te întâlnesc. Microbiști fără echipă, care urmăresc meciurile altora ca să își aducă aminte de echipa lor, cândva mare.
Dacă citeşti acest text, eşti unul dintre ei. Eşti unul dintre craiovenii de treabă care duc România pe calea cea dreaptă. Şi ştii şi tu alţi craioveni de treabă, ca şi tine, care îşi doresc o Românie europeană. Prietenii tăi ştiu și ei câțiva. Vecinul tău știe și el câțiva. Copiii tăi știu și ei câțiva, iar părinții tăi știu la rândul lor câțiva.
Asta înseamnă că nu suntem puţini, aşa cum ar vrea unii să credem. Ei se află doar în trecere prin locurile astea unde noi trăim, locuim şi muncim împreună de atâta amar de vreme. Suntem mulţi şi împreună ducem Craiova mai departe.
În 9 decembrie 2012, fie reuşim împreună, fie stăm acasă şi lăsăm România cu inima frântă.

Cu mulțumiri, prietenul tău din Camera Deputaților,
Constantin Dascălu
DEPUTAT în colegiul 2

Vino la vot și repornește inima României!



1 COMENTARIU

  1. #1
    De-al casei
    Data de inscriere
     30-11-2008
    Mesaje
    306

    tov Dascalu…lasa-ne cu povestile astea ! Te rugam din suflet….du-te si candideaza la Roman alaturi de mentora voastra !

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.