Liberalii doljeni îşi recuperează dezertorii

Liberalii doljeni îşi recuperează dezertorii

444
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

În timp ce parlamentarii liberali se întruneau în şedinţă de lucru urmând să decidă modul în care vor protesta şi ei împotriva guvernului, senatorul doljean Mario Ovidiu Oprea discuta cu primarii care apăruseră cu ceva timp în urmă la întâlnirile conducerii UNPR cu simpatizanţii partidului. Doi dintre aceştia se pare că au revenit la simpatia pentru PNL aşa că luni şi-au făcut apariţia într-o conferinţă de presă. “Sunt aici doi dintre primarii despre care s-a speculat că fac parte din alte partide. Sunt oamenii noştri, i-am ajutat de câte ori au solicitat ajutorul, am avut grijă şi atunci când am fost la guvernare sau la conducerea consiliului judeţean, sau în în propriile campanii electorale şi îi vom ajuta şi de acum încolo. Lucrurile sunt pe făgaş normal. UNPR a încercat şi încă mai încearcă să convingă oameni de la alte partide să vină la acest partid care este unul al promiscuităţii şi al şantajului. Povestea de dragoste cu politicul românesc, a acestui partid, măsurată în procente, se opreşte la prima diviziune, nu va mai creşte pentru că nu au cum să păcălească electoratul. Politică şi la noi în ţară, aşa cum este în democraţie, se face de jos în sus şi nu invers, UNPR este un partid făcut de sus în jos de domnul Traian Băsescu. Pentru a avea voturi într-o anumită localitate trebuie să convingi electoratul, să ai acţiuni politice, să ai organizaţie, să ai o echipă puternică, trebuie să identifici oamenii pe care locuitorii comunei îi doresc ca şi primari, să ai activitate care să dea credibilitate ca şi filială de partid. La PNL aceste lucruri există.

S-a întâmplat ca primarii să fie şantajaţi”, a declarat Mario Ovidiu Oprea. Este vorba de primarul comnunei doljene Leu, Antonie Drăghici, şi cel al comunei Scaieşti, Anton Bonoiu. “În ceea ce priveşte prezenţa mea la UNPR, au avut loc discuţii importante cu conducerea locală a UNPR dar s-au bazat strict pe activitatea din localitate. Nu cred că nu puteam să port o discuţie cu cineva care promitea că mă poate ajuta în ceea ce priveşte anumite lucruri necesare în comună. Era firesc să port astfel de discuţii, pentru că reprezint interesul comunei şi trebui să rezolv problemele oamenilor. Nu cred că cineva refuză un sprijin. Nu ştiu dacă se materializează ce am vorbit, e greu de făcut un prognostic. Oricum, cadrul legal nu îmi permite să mă transfer către altă formaţiune politică. Bine ar fi să se materializeze discuţiile pe care le-am purtat. Eu acum sunt membru PNL, ce pot spune? Voi fi candidatul PNL”, a spus Bonoiu. De fapt, doar acesta a confirmat în timpul conferinţei de presă că va candida din partea liberalilor din nou la primăria Scaieşti, edilul comunei Leu tăcând mâlc. Printre primarii liberali care au anunţat care că vor candida la alegerile locale se numără primarul Calafatului, Mircea Guţă.

Sursa: lupamea.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.