Craiova: Patinoar în Piaţa „Mihai Viteazu”

Craiova: Patinoar în Piaţa „Mihai Viteazu”

2.284
3
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Decizia de a amplasa şi în acest an un patinoar în centrul Băniei a venit după ce municipalitatea a primit numeroase solicitări în acest sens. Astfel că, astăzi, pe ordinea de zi a şedinţei Consiliului Local  se numără un proiect prin care Primăria Craiova propune ca, în perioada sărbătorilor de iarnă, să fie modificate mai multe articole din contractul încheiat cu societatea care organizează evenimentele din perioada sărbătorilor.

„Întrucât, în urma adoptării Hotărârii Consiliului Local, au venit numeroase solicitări cu privire la amplasarea unui patinoar în Piaţa Mihai Viteazul, în perioada sărbătorilor de iarnă, propunem modificarea articolelor 1, 2 şi 4 din contractul de asociere  cu SC Band Contact Agency SRL (…)”.  Asocierea se va face „în scopul desfăşurării evenimentelor: “Târg de Crăciun”, ocazionat de sărbătorile de iarnă şi desfăşurat în perioada 1 decembrie 2012 – 8 ianuarie 2013, care va consta în organizarea unui târg tematic şi un „Concert extraordinar de Revelion 2013”, ce va avea loc în seara de 31 decembrie 2012 şi care va consta într-un spectacol muzical susţinut de artişti renumiţi, precum şi amplasarea unui patinoar de 400 mp în Piaţa Mihai Viteazul” se arată în proiectul de hotărâre întocmit de municipalitate.

De asemenea, în acelaşi document se precizează faptul că în ceea ce priveşte funcţionarea patinoarului şi prevederile aferente, contractul intră în vigoare la data semnrii lui şi va fi valabil până la data de 28 februarie 2012.



3 COMENTARII

  1. #1
    Senior Member
    Data de inscriere
     16-12-2009
    Locatie
     craiova
    Mesaje
    612

    toata iarna ma dau cu patinele,daca sanie n-am

  2. #2
    0-day Member
    Data de inscriere
     08-11-2012
    Mesaje
    0

    Pacat ca a venit Craciunul si patinoarul tot invizibil a ramas ….

  3. #3
    Newcomer
    Data de inscriere
     23-10-2011
    Mesaje
    12

    buah frate…olguta asta a pacalit toti suporterii si pensionarii ca va reinfiinta echipa de fotbal fapt ce a dus la votarea ei…echipa? n„avem…patinoar? visati….ca va fi poate in 2014…nu mai credem nimic din ceea ce se promite….Jos Olguta!!! Robert Ionescu

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.