PlayStation 4 ajunge pe piata in 2013

PlayStation 4 ajunge pe piata in 2013

760
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 1,00)

Dupa generatia a treia de console PlayStation, Sony o aduce pe cea de a patra in anul 2013, chiar mai repede daca luam in vedere zvonurile ce survolau pe internet si care aveau in vizor o lansare la inceputul anului 2014.

Sony este cu siguranta în concurenta cu Microsoft pentru a lansa urmatoarea generatie de console pe piata. Atunci când PlayStation 3 a fost lansat acum cinci ani, a fost vândut în aproape orice magazin si pana la 31 iunie 2011 s-au vandut mai mult de 51 milioane de unitati.
Competitia devine mai dura si intensa pe piata de jocuri video, iar Sony se pregateste lansarea PlayStation 4 sau PS4. De fapt, în timp ce PlayStation 4 isi primeste tratamentul care il merita, PlayStation 5 si PlayStation 6 sunt în fazele timpurii ale planificarii si conceptualizare la laboaratorele R&D Sony.

PS4: Caracteristicile si specificatiile PlayStation 4

Se spune Sony PlayStation 4 ca este realizat din materiale ecologice. Consola de gaming este posibil sa fie fabricata din 60% materiale reciclabile. În afara de asta, acesta va avea, de asemenea, o caracteristica “Eco Start”, care va permite jucatorilor sa salveze si sa reia jocurile, fara a opri consola.
Desi dispozitivul este amestecat cu caracteristici ecologice, de care are nevoie cu siguranta orice gamer. PlayStation 4 este asteptat sa foloseasca un hard disk de 1.5 TB, care permite utilizatorilor sa stocheze un numar mare de jocuri. Acesta va avea porturi USB 3.0, împreuna cu un port HDMI.
Sony PlayStation 4 va avea full 3D cu compatibilitate 4K2K, si suporta Blu-Ray 3D. Este activat pentru a se sincroniza cu Sony Ericson si cu Sony Bravia. Sony Entertainment Network (SEN), numita anterior Qriocity, va fi, de asemenea, inclusa în consola.
În ceea ce priveste procesorul, curentul PS3 foloseste un procesor bazat cu 1 PPE(Power Element Processing) la 3,2 GHz. Ne asteptam ca PS4 sa foloseasca un procesor 32nm cu 8 Core Cell si 16 SPE-uri, împreuna cu un Kepler 22nm. Ne asteptam ca, consola sa aiba cel putin 2GB de RAM.

Design-ul Sony PlayStation 4

Desi consola de jocuri este aproape de a fi lansata, fanii au postat deja imagini cu conceptul PlayStation 4, care, cu siguranta arata incredibil. Este evident ca cea mai mare parte a utilizatorilor cauta specificatiile tehnice, dar exista un anumit numar de oameni care se bazeaza, de asemenea, pe design. Exista mai multe concepte disponibile, un astfel de concept de Joseph Dumary, prezinta evolutia de la PS2, la PS3:



2 COMENTARII

  1. #1
    Senior Member
    Data de inscriere
     03-06-2006
    Mesaje
    716

    1. Nu cred ca o sa se lanseze in 2013. PS3 inca nu e depasita, si ar avea o viata cam scurta … uitativa la PS2 abia cum o sa se opreasca productia.
    2. HDD de 1,5 TB sa se poata stoca mai multe jocuri ,,, haha ma faci sa rad ,,, nu este un hdd foarte mare daca e sa iei in cosiderare faptul ca vorbim de o consola care apartine a viitorului si pentru care se vor face probabil jocuri care sa ocupe mult mai mult spatiu, ma gadesc ca o sa existe jocuri pe 2 BR disc, nu stiu in prezent cat ocupa efectiv spatiu pe un BR disc un joc. Sa nu mai vorbim de filmele care o sa se foloseasca de tehnologia Ultra Hight Definition …ceea ce ma aduce la punctul 3.
    3. Daca pentru filme este sigura trecerea la tehnologia Ultra High Definition ,,, ceea ce cere un spatiu mult mai mare decat HD din ziua de azi, deci ma gandesct ca BR o sa fie schimbat cu un alt format ,,, care inca nu a aparut.

    Inca o data va spun nu cred si nici nu sunt convins ca va aparea un PS4 in 2013. Daca o lanseaza in 2013 nu si nu o sa fie perfecta faliment scrie pe ei … daca o sa ma insel o sa revin asurpa postului si o sa im fac me culpa. Dar va mai spunt un lucru, uitativa la industria filmului, in 2015 sunt promise sa apara o multitudine de blockbuster-e (fiecare trand un subiect care poate fi transpus intr-un joc), de aici legati de aparitia fiecarui film si un joc de care ar putea profita o noua consola dar care poate ajuta si filmul respectiv, deja nu mai este o noutate ca la o lansare de film sa urmeze si un joc.

  2. #2
    Newcomer
    Data de inscriere
     27-08-2012
    Mesaje
    16

    yo sper sa nu mai apara si ps4 prea multe pfffff

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.